Sunday, April 17, 2011

Setelah penat berburu

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Sunday, April 17, 2011
Plan awalnye nak gi mid valley beramai ramai sebab ada career fair. tapi last minute cancel. So, ke Meru dan Shah Alam bersama-sama Kak Ina dan Shahrul.. Jumpe Ani di Shah Alam, die hampir menitiskan air mata. Katanye, sedng jiwa kacau. Almaklum, final exam UiTM start 19 hb ni dah....

dan kemudiannye, ke Giant Nilai, bershoping barang dapur..
then, dinner together with Akif and Azim di Restoran Tupai-Tupai Bangi..

Tupai-Tupai, nama restorannya pelik. Tapi suasana nye cantik. dan steambot die pon not bad.. Buffet RM25 per head, is quite ok.. i rasa it is ok. lebih kurang jek dengan Johnny's and Seoul Garden..
Cumanye, kat Seoul Garden ada sedikit kelebihan compared to these two restaurants sebab die offer acara bakar membakar.. Plus, die punye desert or pencuci mulut lagiiii banyakkkk choices. hehehhe
first round

macam rugi laa if da bayar RM25 tapi tak guna dengan sebaik nye kan... hehehhe. so kami berlima makan memang dah tak hingat dunia... rugi Along (another cousin, studying in UKM) tak join. da berkali-kali call tak jugak angkat phone. Msg pon tak reply... ANi pon, da invite datang Bangi, taknak sebab nak study.. ermm dieorang takde rejeki tuk join kami laa tu.. tape la, next time may be...




Thanks to Shahrul for the dinner.. =) next time dapat bonus, jangan lupa belanja lagi  anok beranok. kih kih kih

1 Orang Terasa Hati:

aReLaN on April 17, 2011 at 9:31 PM said...

eh2,dah dekat sgt la tu klu sampai giant nilai.hahaha..

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez