Saturday, April 16, 2011

Graduated! Hoyeah......!

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, April 16, 2011
ALhamdulillah, result da keluar semalam... itu adalah result terakhir untuk level bachelor degree ni.. tapi taktaw la kot kot la kan aku nak amek second degree.. degree rumah tangga la kot kan. eh course tu ada result pointer bagai juga ke ek? huhuhu

talking bout the result, ye aku bersyukur dengan pencapaian yang ada. tapi, untuk rasa satisfied itu mungkin tidak.. my expectation tak achieved. so sedikit sedih. ditambah nye, bile kite tahu mana kelemahan yang menyebabkan the failure, itu lagi laa parah dan mendukacitakan. arggh arghh... takpe takpe.. bende da lepas... no turning back.. sekarang, aim nye ialah cari kerja.. hehehehe.. bersyukurlah, sekurang-kurang nye masih menten second class upper.. tak dpat dean's list bagai pon tape lah.. (ok da mood redha da ni)

yang bahagianye, saya dah bergelar graduan sekarang!! hooorayyyy!!! hooorayyy!!

tunggu hari konvo nanti in october.. hihihihi
ok laa i lapar. nk bekpes dulu.. roti telur memanggil... daa~

2 Orang Terasa Hati:

esya shop on April 16, 2011 at 8:02 PM said...

congrats sis ;)

zeozir on April 16, 2011 at 9:18 PM said...

congrats cik bee, wish u all the best.

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez