Saturday, February 12, 2011

wangi ke anda?

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, February 12, 2011
cuti mid sem yang singkat dah berlalu. jangan dikenang kisah lama.
buka lembaran baru. hati pedih dan perit, perjuangan harus diteruskan.
hahahaha pe kau merepek ni pagi-pagi bute...
inila bahana da lama tak update...

OK. first week of second penggal of final sem da abes. tinggal lagi 4 weeks yang ada before study week bermula. dan selepas itu bermula laa perang antara kami dan kertas-kertas peperiksaan selama 2 minggu.. ermm mesir macam nak perang, sini pon sama je nak perang. mood perang je laen...

ok itu intro. hahahah intro pon da panjang. so boleh agak laa contents entry kali ni camne kan. hahaha nak mengarang sampai lebam. =P

cuti seminggu yang lepas yang best selepas 2 bulan tak jejak kaki ke kampung halaman.. sekarang rindu kampung halaman lagi.. tak sabar bulan 3! nak balik lagi...! nak balik. nak balik.! masih terngiang-ngiang suara amar yang kurasa annoying itu.. masih terasa sedapnya mee kari umi hari tu.. perghhhh 

dan, masih terasa duit melayang beli perfume. ini laa die bahana ikut hawa nafsu... 
hati dan fikiran ni masih degil... owh owh owh.. saya beli perfume ni. 


 takde la semahal mana yang disangka.sebab beli dari kawan yang belajar di jepun.. 
jimat..! perfume lama ada lagi.. tak sampai separuh pun guna.. 


one drop perfume yang bertahun dulu pon ada lagi.. perfume-tak-taw-jenama tapi bau vanilla yang Nadz bg masa die gi paris years ago pon ada lagi.. yang da tinggal botol jek ialah yang by body shop.
sejak 2 menjak ni mood nak beli perfume ada. botol perfume yang memikat hati... haih minta jauh lepas ni jangan bazir lagi.... selagi tak habes, jangan beli baru!

perfume murah ke mahal ke good brand ke biasa ke. tu tak penting. yang penting wangi.. alaa wangi tahap mana sangat laa kan. pakai pon pada-pada ok.. kang harum semerbak sampai tarik perhatian kaum bukan sejenis, naya aku nanti! satu golongan dengan pelacur nanti ibaratnye.. so oleh itu, berpada-pada laa nak spray wangian ke badan... 

~homesick~ =(

7 Orang Terasa Hati:

Farhani Mazlan on February 12, 2011 at 9:05 AM said...

heiiii!!nk yg incanto tu blh??tnya kak anis..tnya yg jenama lain gak blh??nk paris hilton

bahiyah roslan on February 12, 2011 at 11:06 AM said...

ehhem..jgn la pakai..boleh buat hadiah bg kat akak utk hadiah kawin nnt..! hehehe

N A T A S Y A on February 12, 2011 at 4:34 PM said...

bhah! yg JLo tuh, hg simpan kat aku ye =)) buat hadiah konvo hihi

syahira ariff on February 12, 2011 at 11:50 PM said...

sy pun nk gmbira jugak boleh?
=D

Cik Bee on February 13, 2011 at 7:38 AM said...

@ Farhani:

anda, sila la wat order melalui pm di fb nye....

Cik Bee on February 13, 2011 at 7:47 AM said...

@ kak baheyah:

ishhh adiah kawen laen la.. takkan bg perfume kot

@natasya:
hang punye adiah birthday pon aku tak pk lg nak bg ape sya.. hehehhe

Cik Bee on February 13, 2011 at 7:50 AM said...

@syahira:

semua orang berhak gembira dan bahagia... nak jadikan life kite menarik dan bahagia tu yang perlu diusahakan..
awak, selamat kembali ke tanah malaysia tecinta!

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez