Tuesday, February 1, 2011

Jangan ingat awak sorang je ok

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Tuesday, February 01, 2011
kalu da sama-sama wat keje
jangan ingat ko sorng je penat.
aku pon penat. takat duduk tak bejemur panas je pon.
yang pi mai pi mai nye aku jugak.
so tayah nak bising2 sangat.

kalu da sama-sama penat
jangan nak berangin tak tentu pasal....
ko ingat ko je ke ada key tinggi? aku pon key suara tinggi kalahkan alicia key.
hah da kena padan muka kan..

kalu da ko tak kuar kan duit pape
tolong jangan komen banyak-banyak... buruk ke cantik ke, ada aku kesah?
itu pandangan ko, pandangan aku beza... so ko diam...
jangan nak kecoh itu ini macam yg esok nak koma kalu pakai barang yang kurang cantik yang aku beli.
tak suka dah. diam.

so DIAM...!

7 Orang Terasa Hati:

Akif Mazlan on February 2, 2011 at 2:56 PM said...

terasa hati ya. kah3

HadiZulfadli on February 5, 2011 at 12:41 PM said...

em.. betoll.xperlu nk meyakitkan hati org laen..!! xperlu kn! ;)

HadiZulfadli on February 5, 2011 at 12:42 PM said...

xperlu la nk menyakitkan hati org laen!

Miss Raidah mr.LKB on February 8, 2011 at 4:08 PM said...

marah naa kak ah..

senyum2, karang x comel dah

Cik Bee on February 12, 2011 at 7:57 AM said...

@ Hadizulfadli:

kadang-kadang kite tak sedar kite telah sakitkan hati orang. sebab kite pon manusia yang serba kurang. selagi bole elak benda buruk, try elakkan =)

Cik Bee on February 12, 2011 at 7:58 AM said...
This comment has been removed by the author.
Cik Bee on February 12, 2011 at 8:00 AM said...

@ Miss Raidah:

hahahaha.. panas..! ok da senyum da ni.. lebar. =D

sorry untuk post yang menggelegak ini.. ehehhehe

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez