Saturday, February 12, 2011

Muadzam Shah Maju Setapak

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, February 12, 2011
Bandar Muadzam Shah, Pahang dikatakan maju setapak berbanding masa terdahulu apabila adanya traffic light. Traffic light itu telah pon berfungsi dengan jayanya pada hari Rabu yang lepas,
bersamaan 9 Feb 2011.. satu pencapaian yang hebat!



oleh hal yang demikian, jam mungkin akan berlaku. oppsss over la kan kalu muadzam jam. tapi, kereta-kereta di atas jalan raya akan kelihatan lebih banyak daripada biasa.hehehhe. excited kawan i dari Key-Ell yang drive di sini. katanye muadzam da tak nampak macam hutan bile boleh tengok banyak kereta... sabar je la

owh jangan lupe, para pelajar uniten yang menetap di penginapan harmoni, which is located outside the campus, memerlukan masa yang lebih panjang untuk sampai ke kelas.. permasalahan akan timbul.. lecturer akan bising kalu lambat sampai kelas.. so lepas ni for sure ada nye alsan yang bernas untuk diberikan.

Sorry miss, we'r late... stuck lampu merah tadi miss..

kalu dulu kelas pukul 9 pagi, pukul 8.55 baru gewdix-gewdix nak g kuar umah.. tapi skrang,  perlu awal sikit kuar daru umah... pukul 8.53 da perlu bertempiaran lari masuk kereta.... ho ho ho

moga muadzam terus maju~

2 Orang Terasa Hati:

sUe_adDa on February 12, 2011 at 1:56 PM said...

sama la kto.
clas 8.30am, kul 9am x sengih2 msk, xsoh.
huhu =)

sUe_adDa on February 12, 2011 at 1:57 PM said...

sm la kto, clas 8.30, kul 9 x sngih2 msk, x soh

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez