Sunday, January 30, 2011

busy body betul

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Sunday, January 30, 2011
Alhamdulillah.. Cuti mid sem da start.
jumaat lalu pulang bersama faiz. singgah di umah ayah zie di paka. cik da naek umah baru di paka jugak. maka me n family yang laen turut berhibernasi di paka dan tolong cik da pasang langsir lama di umah barunya.

hari ni alhamdulillah lagi. selamat sampai di kota bharu... mengubat kerinduan jumpe bonda dan adik-adik..

petang tadi sempat mengekor umi shopping barang perhiasan hantaran kawen.
bukan me and bukan  jugak umi nak kawen. tapi my kezen cik amalina nak kawen.... 
cik amalina yang selamat bertunang time aidil adha yang lepas...
haaaa die laa nak kawen march nanti...

so my umi tolong siapkan hantaran beliau. saya dan aliaa tolong umi di kedai bunga. 
tolong ape? hah tu yang kite nak taw...




2 Orang Terasa Hati:

aReLaN on January 31, 2011 at 11:17 AM said...

bln 3 brp hb kndri???ala,mcm tak cti je.pastu bln 3 la wktu plg busy sbb dh nk mass production.

Cik Bee on January 31, 2011 at 12:29 PM said...

abe alan... lupe lak.. kawan kak ina gop. hehehe.. kat besut 13 march.. kat kuala teganu 15 march.. nt biha suh amalina tag rsvp and send kad k..

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez