Friday, November 5, 2010

ape salah racer?

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Friday, November 05, 2010
alhamdulillah telah selamat sampai di rumah...

8 hours in the car was @^&^%!$@#&^
just imagine laa beb, macam da naik kematu kat bontot.

balik ketemu nenda dan macik sedara...
sembang punye sembang dan tetibe timbul isu pasangan, jodohh, tunang dan nikah
erkkkkk

ok cool...
ok layan
dan tetibe,

Ka ah, da ada tak....? 

hah, ka ah? sulong ni... takkan nak bg ani dulu kot.

owh... single. takde lagi la. ehehehehe

takkan tak ada...

jangan memilih sangat.... mana yang baek, terima

ermmm betul takde

haishhh takut kan, ani dulu.. langkah bendul nt

owh... ermmm ada kawan racer keta... 
nak tak ka ah bawa  balik jumpe family?
die blaja skali kat uniten
(wat nada sarkastik n memain bole? hahahaha)

erk.... lumba keta ke?

lumba keta ke? tapi blajar uniten? amek akaun jugak ke?
ermmmmm ermmmmm


ahahhaha dalam hati nak bantai gelak jek.... owh nenda, owh macik ku...

ermmm ka ah tak ready laa.. macam takde feel jek lagi nak berkasih sayang. hahaha

ingatkan da stop. tapi....


bukan ape, kite ni nak kena kenal2 dulu....
taw background family..baek ke budaknye, bole jaga kite, bla bla bla bla
ermm kalu bole.. kalu bole... nak la orang teganu. senang nak balik beraya, nak balik kampung.

aah, senang orang teganu ke, kelantan ke, pahang.. dekat laa sket

orang tua talks.. well, u know  laa kan..

sabar  laaa... kiranye aku memang laa tahap angau... gile meroyan nak kawen. day dreaming alwiz...
tapi takde lagi nak sangkut... hahaha
enaf enaf enaf... kiranye "ada" nanti akan kubawa balik laa ketemu umi, mak, macik pacik family semua yerk... sabar.. umur pon baru 22.. BARU... hahahaha

ok sambung lagi sesi pagi ni... hah kau, sambung ke pagi.....

ermmmm jodoh pertemuan di tangan tuhan
tapi kalu da ada pertemuan, kite yang tolak, tu memang slah kite da la

ok aku terdiam

ermm pompuan skrang susah.... kat u laa snang nak cari..
ok diam lagi

ermmm hahaha
bosan laa topik ni
hahahha

5 Orang Terasa Hati:

zeozir on November 5, 2010 at 10:14 AM said...

haha ape lg cik bee msk la jarum...

.h.o.p.e. on November 5, 2010 at 10:27 AM said...

mek.. maybe ko kn promote diri sndri gune blog.. haha.. ltak profile sndri then g ltak kat fb.. hehehe

Cik Bee on November 5, 2010 at 10:59 AM said...

wani: masuk jarum tapi tak tajam laa wani... hah, ko jadi match maker aku laa wes

Cik Bee on November 5, 2010 at 10:59 AM said...

nina: wat resume spesel tuk minta jadi wife... pastu paste kat fb n blog.. isnt it cool babe? hahahha

zeozir on November 5, 2010 at 1:03 PM said...

dgn sape plak ko nak suh aku match kan??
kalo ade calon bg tau, nnt aku usaha kan
amacam??

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez