Saturday, February 27, 2010

orang kaya yang akan makin kaya

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, February 27, 2010
orang kaya ni berkira

kita hutang die RM15 pon nak berkira ngan kite, keep saying


Eh, u smalam hutang i lunch.bile nak bayar?


tapi, orang kaya ini mampu menggunakan duit beliau untuk kereta sampai berpuluh ribu.
beliau dan keluarga juga mampu menggunakan duit simpanan untuk pergi melancong di obersea 2 3 kali dalam setahun.

orang kaya ini akan berfikir banyak kali untuk belanja kita makan.
yela, nanti duit beliau akan makin susut!

dan mereka juga mungkin akan pikir 2 3 kali untuk menderma..
nanti, mana nak cari duit lagi nak pusing modal nak wat bisnes hah?!
hahahaha

aku melalut di pagi bute.
knapa begini?
aku pon taktaw..

yang aku taw, aku nak kawen dengan orang kaya..


hahahaha tipu jek...
aku nak kawen dengan kampung boy saje.
yang biase2 jek.tp die luarbiasa
owh mcam mana itu?!
hahahaha

aku nak kawen dengan lelaki yang simple2 jek.
yang boleh je nak lepak makan di kedai kopi dan mamak(tp make sure mknan nye sedap!).
nak dating tak perlu pg tmpat proper, yang sampai nk kna jaga adat makan di meja makan, mcam nk makan kat hotel 5 bintang bersama PM.
hahahaha


tapi,
aku juga nak majlis kawen aku nanti grand macam grand billiance
hahahahaha
oleh itu, terpkasa jugak laa cari CEO karipap!

4 Orang Terasa Hati:

Nurul Ain on February 27, 2010 at 1:04 PM said...

ckp sal kawen ni, dah nak kawen ke??

jgn lupe ajak..hee~

(^.^)

Cik Bee on February 27, 2010 at 7:34 PM said...

kawen lambat lg..calon pon taktau mana hala lg..dun wori..sampai seru nt, sume dijemput!

i want my money back. on February 27, 2010 at 8:02 PM said...

slalu cmtu ek... org yg berhutang buat muke x berslh... bile org yg bg pinjam mintak byr balik..org yg bg pinjam plak kene maki2...eh??sape pinjam duit sape?? suka hati la tu duit die...hahahaha =p

Cik Bee on February 28, 2010 at 12:16 AM said...

hahahaha...btul btul btul...
orang yang berhutang selalu lupe..
orang yg bagi hutang plak yang tolong ingatkan balik.
kan kan kan

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez