Friday, December 11, 2009

Tak pasal ku sangkut dengan incik propito

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Friday, December 11, 2009
macam sengal pon ada gak.
nak men gewdix pon ada gak.

malam ni baru ada pluang bersiar-siar di blog cik dilot setelah 2 hari off
dan terjumpa dengan ini..
macam best jek game ni... game exchange link katanye..
macam menarik kan sebab bole kenal n tahu lg banyak blog yang best
.hohoho

orang nak join game tue, ku pon nak join sama..
dan akhirnye,
ku telah terpaut kat incik propito ini..
hak hak hak

sumgoh la ku tataw sape die.
1st time ni nak berkenalan..aww

tuan die memang ku tak kenali.
blog die, lasum ku tataw.
lepas diselidik, owh upenye sebelum ini beliau telah pon ada blog lamanye, Layan4u tapi dimatikan perkhidmatan atas sebab-sebab tertentu.
(ok aku mengarut.pdhal ku tataw sebab ape)
dan blog propito ini kirenye his new baby laa.huhu

tapi, kalu ikutkan naluri dan hatiku,
sumgoh, ku takkan terpaut dengan propito ni..
sebab layout die memang tak attractive.
maybe sbab die laki kot.so laki kan memang slow sket bab tatarias ni..hihi

orang gewdix mcam ku, memang laa perlukan benda yg 'gewdix' jugak.. ERK
tapi, bile da wat research sket (cewah, siap wat ujikaji tue)
n3 yang die ada not bad...
boleh jugak untuk kulayan di waktu freeku...hihi

his 'art works' overall ok laa...
bole diterima oleh smua lapisan masyarakat...
gaya penulisannye bagus.
gaya bahasanye senang difahami..
(da tukar bidang jadi cekgu bm la plak gayanye ni.haishh)
tapi, part layout die yang sangat 'berpetak' tue, memang ku tak gemar..
hehehe

ok ku da tataw nk tulis ape!
tue la.orang da pesan.. tak knal maka tak cinta.
tak knal, mcam mana mau mencinta? ERk...
ok da mengung

namun, secara jujurnye, ku wat n3 panjang lebar ni
sbab terhibur tengok orang duk kutuk mengutuk, puji memuji blog masing-masing
ku pon nak merase gak feel blog kna kutuk..
(walopun prinsip ku puji dri sendri utk motivasikan diri.hak hak hak.sangat takle blah)
sengal dan senget ini lah die...

ok la da mengung
daa....

9 Orang Terasa Hati:

ezany on December 11, 2009 at 10:56 AM said...

byk yg komplen layout propito.. hehe..

dilot on December 11, 2009 at 12:15 PM said...

kehkehkeh..biha join jugak..=)

Mr ProPiTo on December 11, 2009 at 4:17 PM said...

nanti aku tuka.. tunggu mood terasa nak tukar aku datang.haha

sukiminna on December 11, 2009 at 8:08 PM said...

err..tang petak-petak tu aku pun terasa jugak beb.layout aku semua petak-petak. Takde bujur walau sejengkal..Aku memang tak berseni pun..

.h.o.p.e. on December 11, 2009 at 8:13 PM said...

mek... boley thn komen ko.. akakak

Cik Bee on December 11, 2009 at 11:40 PM said...

petak pon petak la..tunmgu ada screen komputer ni bntuk bulat laaa =P


nina:sekali sekala guna skill yang ada..hahahaha..u noe me kan.. tak bace lg die punye komen bha, kaw2 die bg gak..kire fair laa.hak hak hak

Cik Bee on December 11, 2009 at 11:40 PM said...

dilot! kerana cik dilot la, saya TERinfluence mencuba game ni..hahahah

Anonymous said...

biha,ko nie mmg suka brangan n syok sendiri ma...
tp tue la keindahan pd diri anda...
slmat menjalani praktikal nnti ek..

-fara-

Cik Bee on December 12, 2009 at 5:29 PM said...

aik.... berangan dan keindahan diri?? hahahaha
adoi laa
berangan tue kan kdang2 leh jd impian dan cita-cita..ceewah!

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez