Monday, December 7, 2009

isu tak abes-abes

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Monday, December 07, 2009
dua tiga hari ini, sangat jarang aku memberi komen di blog sahabat yang lain.
dan sangat jarang juga untuk aku menaip entry baru untuk di'post' kan di blog sendiri.
entah mengapa, sangat tak ada mood..
hanya ada sikap ingin membaca sahaja..
mana hilangnye sikap teruja untuk menaip ini..

okeh..penat laa maw karang ayat skema seperti yang diuar-uarkan oleh saudari dilot..
adus..takle.takleh..

ubah mode kepada yang asal..huhu

sebelum tu..
tak mengomen blog orang sbab buntu idea xtaw nak bg komen ape.
baek diam dri salah cakap kan.

tak banyak update sbab malas, alpa, lagho dengan gameS di facebook dan juga game Sim 3 yang ada di laptop ani.
bukan stakat malas hupdate, tp terkadang sanggup tak lunch. (tp weight naek jugak.huh)
hahahaha.. abes la haku ni....

orang sana sini duk citer pasal kejadian KB mall runtuh petang ahad semalam.
contohnye seperti die ni.
atau ini.
atau, mungkin ini.

tapi, aku takde isu berkaitan nye untuk dijadikan isu di blog ku..hihihi

tapi nak citer nye
petang sabtu yang lepas, ku ikut ani ke taman tengku anis di pengkalan chepa.
niat untuk bawa adam, amar n iqah mandi kolam

tapi sayang, kolam mandi ditutup..
erm setiap kali pegi, mesti tutup..
kesian adam n amar. dah beria nak mandi kolam..
sedeh btul adam tak dapat mandi..


adam tak dapat mandi kolam, nak terjun kat kolam ini..

ada 1 macik ni, siap bawa pelampung n baju renang anak die dah..
tapi nak wat camne, da tutup..

last nye, main kat playground je laa...
seb bek kat taman ni ada 2 3 kemudahan lain selain daripada kolam mandi tu.



btw, sape2 orang kelantan yang taw, bile kah exact time kolam mandi kat taman tengku anis tue buka, sile la bagitaw....
pnat eh, stiap kali pegi asik tutup jek...


kakak-kakak adam juga teruja untuk bergambar di port ini.. hehehehe
padahal da memang gile kamera!



petang tadi makan eskrem.
walopun tak sesedap dan semahal baskinrobin yang disukai oleh ninadz..
tapi sdap jugak laa!
2 3 hari tak hujan ni, ada laa jugak mood nak makan eskrem.
kalu tak, madi pon macam nak ngelat jek bile musim hujan..hihi

3 Orang Terasa Hati:

dilot on December 7, 2009 at 9:09 PM said...

hehe..baru je pindah biha...

tula skang ni sana sini cite kb mall tu...hot jugakla..

.h.o.p.e. on December 7, 2009 at 9:19 PM said...

mek.. bgus tol mengisi masa cuti ngn aktiviti2 best.. aku jeles..~

Cik Bee on December 7, 2009 at 11:19 PM said...

cik dilot: kan?! hot n spicy lagi..pasni kna cari port baru nak dating..huahuahua

nina: hahaha..ku taw mana part yang hang pling jeles, msti part malas mandi n jugak tido tak hingat dunia kan..hahahaha

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez