Wednesday, December 30, 2009

menghitung hari

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Wednesday, December 30, 2009
detik demi detik

huhu

khamis
jumaat
sabtu
ahad
isnin


alamak!!
5 hari jek lagi

selasa dah nak mula internship

takut.tak tipu, memang cuak abes

dengar citer kawan-kawan yang dah start intern, lagi laa rase cuak, takut dan bimbang itu ada!
contoh nye seperti ini.
yang sejak dua menjak ni blog die memang pasal keje jek... takde mende lain dah nak tulis dan pikir. tak pon beliau tak meng hupdate lasum blog die.. huhu

uhhhhh..
harap,
moga semua nye berjalan lancar

~camne nak menghadap kawan-kawan seperjuangan seperti nina, haziq dan fatin 5 hari seminggu, 8-9 jam setiap hari? duk satu kelas pon ade jek nak berbalah, ni kan lagi keje sama...hahahaha. may Allah bless all~

2 Orang Terasa Hati:

Farhana on December 30, 2009 at 3:38 PM said...

Biha.. Gud luck.. Chaiyok!!! Layanss sajek.. Hehehe.. ;)

dilot on January 2, 2010 at 11:00 AM said...

gud luk biha...

nak xnak mmg kene layanz kan je biha..=)

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez