Friday, December 4, 2009

i want him now.owh plz!

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Friday, December 04, 2009
sangat ketinggalan zaman sebab baru ada masa menggile dengan gossip girl.
sangat frust sebab dapat tengok half way jek season 3..
season 3 tak abes lagi...tak sabar!! =(
(tq to adik ipar-to-be yang download n bagi pinjam his xternal hard disk.wink*wink*)

maraton season 2 dan 3 dari tengah hari semalam.
sambil berlingkar macam ular sawa dalam comforter di depan laptop, dengan keadaan hujan begini....sangat laa menseronokkan.
tido malam tadi pukul 4.40 pagi.
dan pukul 2 tadi baru abes..

gile lagho wes nabihah!!!
adus adus..

okey, memang fail nak jadi isteri solehah ni..hohoho

TAPI

owh sangat teruja tengok keenseman nate.
sangat teruja tngok kemachoan nate archibald.
die sangat lelaki!hahahaha aku mengung dah

owh sangat cair tengok ke'gentleman'an chuck bass.
sangat cair dengan so-romantic-to gf-chuck bass.
sangat cair dengan sikap protective chuck bass.



sangat jeles dengan blair waldolf sbab ada bf mcam chuck.
sangat jeles dengan blair sbab i questioned how dark princess mcam die bole dapat lelaki perfect mcam chuck bass?? owh owh plzzzz

ok..sangat ingin kan chuck bass as bf bole tak?!!

hihihi
senyum gewdik sambil gigit jari.ok fine, sangat gewdix coz gewdix is me...!huhu


ok layan laa gila aku nie..
nak muntah dan pening pon bole laa skang..huhu

~gambar sume pacik google yang sedekahkan~

2 Orang Terasa Hati:

Farhana on December 4, 2009 at 6:48 PM said...

Wow.. Biha.. Gambar gossip gurl gak di sini.. Heehee.. ;p

Akak tak penah nengok.. Org ckap best, tapi tak brkesempatan nak layan.. Asek korea jek.. Hehehe..

Cik Bee on December 4, 2009 at 8:19 PM said...

akak..u shud try laa... hehehehe
cite muda mudi... hihi
tapi, korea tetap di hati ;D

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez