Monday, October 5, 2009

ku teruja dengan subjek akaun!

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Monday, October 05, 2009
kelas advanced accounting II sangat best
hahahaha



masuk2 kelas, sir wat lawak
isi lecturer evaluation form pon, leh jugak promote pakej rambut palsu.
hihihi

pastue dapat markah kuiz
part ni sangat heaven (hahahaha)
nadz n wani dari pagi buta duk cuak, takut nak masuk kelas
takyah nak teka marks sbab da taw kami semua xle wat mgu lpas.. ho ho ho
beza marks setiap seorang pon 0.5 jek.... adoyai!

sambung blaja new topic, cash flow
this part terlebey heaven sampai da tersengguk sengguk..
huahuahua



seb baek lecturer bagi intro topic jek
mau nye ku hanyut terus kalu die masuk part consolidated CF..
huaaa, haru dibuatnye nanti!




kuar kelas, menuju ke car park

jeng jeng jeng

kami bertiga
(penulis bersama sahabat-sahabat beliau yakni hazwani dan nadzirah yang turut sama berasa sengal pada pagi isnin ini)
ternampak kereta jkj yang telah melanggar peraturan universiti!



hah! tak reverse parking.
snap gambaq, nak tunjuk kat sarjan, biar owner die kena saman...

ku da le tacingg dgn owner jkj ni, tuan apis!
ada ke patut, ku msg wish birthday, die tak reply!
hish!

tayang gmbar kete die kat atas kat blog aku nie, tanda die melanggar peraturan kampus.
terbayar sudah dendam!
yea yea..(sambil lompat2 kegirangan)

okey..
n3 ni da cukup panjang untuk ku merepek lebih panjang
so baek ku tidoq skang...
Zzzzzzzzzzzzzzzzzz
(nadz pg kelas ais skang. jngn jeles sama kite!)

3 Orang Terasa Hati:

Farhana on October 5, 2009 at 4:42 PM said...

Ade ke praturan kete kene parking reverse??? Wahhh.. First time dgar dik.. Huhu.. Akak suke kalo bab2 parking2 reverse, parking dari montot.. Hahaha.. Mncabar.. =)

misz A.C.C.A on October 6, 2009 at 1:36 AM said...

hehehehe
ada jerk kat uniten nie
kekunon tiru style jepun..
ntah ler, biha pun xtaw
yg pasti kat sini skang sume kna reverse parking.. seb bek moto x kna..huahuahua

zeozir on October 6, 2009 at 6:55 PM said...

consolidated acc make my life kind of horrible...do you feel the same dude??

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez