Friday, October 9, 2009

bile da cukup korum....

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Friday, October 09, 2009
hari kejadian: khamis

jam: 3.15 ptg

esemen malaysia economy dah selamat dihantar
dan kelas malaysia economy juga dah selamat diponteng pada pukul 2.. NGEEEE

dah beberapa hari asik tido pukul 2 3 pagi
bertungkus lumus wat esemen n study for kuiz
petang khamis ni nak qada tido, bersama nadzirah, di umah dan di bilik beliau.
ho ho ho

tetibe

N: b jom gi berbuka kat rompin.ikan bakar!
B: JOM!!!!
N:wat pe kite nak g rompin?
B: wat pe?
N: makan ikan bakar laa
B: sengal!

terus cepat nadz roger zaf and farah
nina yang balik ke bilik sekejap juga telah di inform

lepas tue??
kami berdua, TERtido di katil yng empuk itu

pukul 5 ptg bangun tido, n kawan2 yg lain pon selamat sampai di umah by 5.15 ptg
kami ber5 solat asar n bersiap-siap
pukul 6.05 ptg VRooooommmm, Vrooooommmmm

Dalam kereta:
sangat hebat..

gegendang telinga ku hampir pecah dengar suara farah!


farah oh farah!

kesian nina kena balun gile ngn kami semua...
Tue ler, bnyak lagi berahsia dgn ktrang..
kalu sayang, kata kan sayang! hak hak hak

nadz memecut dgn aman dan tahap kelajuan yang sederhana
TAPI hampir terlanggar seekor Mak BERUK
almaklum, jalan Muadzam-Rompin kan ala-ala macam di New Zealand..
dengan kiraan 6 dari farah, sume pakat duk terjerit dalam keta.aaaarrrrhhhh!
ku sorang jek yang senyap, blur tataw..
pesal laa ku jek tak nampak beruk tue.. ermm

huk huk huk.. macam2 binatang peliharaan berkeliaran di jalanan tue..
ada lembu la, ada beruk la, ada anjing la... kalu naseb baek, bole jumpa ngan Cik PIG. ho ho ho


Nadz n Nina bajet cool padahal meraung lapar gle

Zaf cool jek dari awal hingga akhir
tapi sesekali die bukak mulut,
hah amek ko, dapat sebijik, tembak tepat ke sasaran...
sape mngsa?? farah n nina lagi!
huahuahua

okey, saya duk diam jek dalam keta...
nanti kang kna buli!

selamat sampai di kedai makan dalam pukul 7.10...
lapar giler!
order pon macam-macam


nina makan x hingat dunia =P



zaf and i makan dengan tenang =D

makan punye pasal,
kami x hengat dunia!
melangkah ke masjid, elok jek pak bilal laung azan isyak
Terjamak magrib n isyak...
INI sangat xle blah!!!!

ish ish ish
(ini jangan jd ikutan ye adik-adik, kakak-kakak)

pengajaran: kalu ye pon lapar, dahulukan mana yang wajib okey..
da le dunia skang macam2 da jadi, tebalik sana sini...
kitorang plak + lagi 1 pasal....ho ho ho
sangat xle blah! kena taubat segera semua!

balik ke apartmen, sampai aroun 10 pm
bergosip bersama housemate dan nadz.
sabar je la!

jumaat ni:
pagi yang hening ni, akan sambung qada tido
petang nanti study la mana yang termampu
(okey, nabihah da nak berubah jadi isteri solehah. ho ho ho)

1 Orang Terasa Hati:

Farhana on October 9, 2009 at 1:45 PM said...

Hahaha.. Trjamak ye dik.. Huhu.. Bgus2.. Tahniah kerana ingin brubah kadi isteri solehah.. Tapi suaminya ade ke?? Heehee.. =p

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez