Thursday, September 17, 2009

Fuuhhhh

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Thursday, September 17, 2009
selamat sampai ari selasa pukul 7.20 pm...
alhamdulillah, seb bek sempat bebuka kat umah....
nikmat asenye

AIS presentation??
jeng jeng jeng

berdebar tunggu turn



lecturer suke!!
alhamdulillah...
terbayar sume..
congrat to the grup members!
u did a superb job!
n thanx to lily, willingly to b alone presentor

grup members:

with lily



from left; fash, irr, me

tiada dalm gambar: wani


bosan menanti:

from left: irr and fash


from left: fash, nad

bak kata lilyn irr, sangat syukur lpas our grup tempuh macam-macam dugaan n crisis..
pujian n gud comment from lctrer yang watkan rase seksa ni da di release kan!
emm before ni, asenye presentation AIS ni laaa yang plg cuak nk ditempuhi..ho ho ho

BTW,
i miss one AIS pop-quiz...
gara-gara nak balik umah awal punye pasal..
hak hak hak
abes laa aku!

AND,
tak sabar nak g jejalan ngan ani jap g...
ani baru sampai pukul 6 pg tadi..
tak kire, paksa die gak pg tman shoping rini...
sbab jalan kat bndar kb da ditukar, bikin pening-pening
n saya tak brani drive sesorang!

tak sabar nak berbuka ngan nasi kerabu n ayam percik!
kesian umi, dari smlam duk pk, mana nak wat nak, nak cari nasi kerabu...
nak wat, takut tak sempat, umi balik sekolah lambat...
kata umi, beli kerabu kat kdai jerk t...

n i demand d special ayam percik, tmpat yang slalu di beli!
tak kire, nak jugak!
even my siblings said, they already bored wif ayam percik
hahahaha

tapi sebab anak dari perantauan balik, umi akan blikan jugak
i know it!
huahuahua

okes.. nak besiap g shoping!

1 Orang Terasa Hati:

syazhere on September 17, 2009 at 1:28 PM said...

dah balik raya ek?;)

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez