Saturday, June 13, 2009

tag cik puan aida.. (again) ahahaha

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, June 13, 2009

TAG

1. Bekas kekasih saya adalah :

adoiii... susah ni nak jawab...

ahahaha saya tak pernah berkasih kasihan dengan laki yang bukan kuarga saya (soun like gadis baik kan.hahahaha)


2. Saya sedang mendengar :

bunyi kipas memusing


3. Mungkin saya patut:

edit propozal projek saya skang..

tak pon, edit resume utk pos kan pada company.. ermmm

4. Saya suka :

shoping.. heaven giler kalu ada duit..

adoi, nikmat duia......

5.Sahabat-sahabat baik saya :

~ dah kawen dah sorang

~ tengah stress ngan report sife utk national competition tue

~ si nadz tengah berbahagia di umah kot?? ermmmm

~ kak nash, adakah kamu sudah pulang dari kl???


6.Saya tak paham :

idup ini indah..idup ini singkat tapi kenapa kita masih lagi selalu lalai dan alpa dengan nimat dunia??? -saya juga begitu-

kalu insaf pon, mesti sekejap jerk kan..hukhukhuk


7.Saya kehilangan :

sabar... mudah nye naik marah saya ni.... hot temper ni.. grrrrrrr

saya hilang seorang hero yang caaaangaaaaaaaaatttttt saya sayangi pada tahun 2006.... i love n miss him so much



8. ada yg berkata

air mata saya ni air mata hipokrit...

muka kesian saya, tak patut dipercayai...

owh, begini sekali kah saya pada pandangan kamu???

ape-ape je laaa

9.Makna nama saya :

hahahaha..ku baru selesai berkhutbah pasal benda ni pada adik ku dan die kata aku ni koya(perasan)

tapi, ketahuilah, nama makna ku amatla best.. iaitu 'yang cerdik'

okey, skang, kamu bole gelak guling-guling, sebab memang hakikat sebenarnye, saya bukan laa cerdik@pintar@bijak sangat... nak handle diri sendiri pon, x bijak mana lagi...


10.Cinta itu adalah :

takder mata...

boleh membahagiakan, boleh wat kite nangis, boleh jugak melalaikan kita...

cinta itu perlu bijak di handle@control oleh kite


11.Di suatu tempat, seseorang sedang :


termenung memikirkan nasibnye....


12.Saya akan cuba :
sentiasa menjadi seorang anak yang soleha, kakak yang baik dan kawan yang ikhlas


13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :

forever.. hahahaha (amerika ke, mat salleh ke, pe ku peduli)


14.Telefon bimbit saya :

yang pertama kalinye saya beli guna duit ytn!!! hahahaah bazir, bazir
(kalu ada orang tnb bace ni, sure pas ni die potong duit sara idup belajar aku)

15.Bila saya terjaga dari tidur :

eh, dah pukul 9 pg?? Ya Allah haiii

alhamdulillah idup lagi aku hari ni

breakfast pe yang ada kat dapor pagi ni yerk??



16.Saya paling tak suka apabila :

saya wat orang sakit hati.. saya wat orang benci diri saya sendiri..
saya tak suke bile saya tak pernah tau untuk manage time dengan betul!!!!

17.Pesta/Parti adalah :

bersuka ria???

ermm pi wat doa selamat lagi bagus laaa
hahahaha


18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :

manusia!!! hahahahaha


19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :

ermm baby kot.... sentiasa dimanjakan, dan dibelai..
otak kosong, tak yah pk masalah idup...huhu



20.Hari ini :

hari ahad..

pe nak wat yerk?? lepak, tengok cd yuhee d witch(citer ni kali ke 2 akan ku tengok)


21.Malam ini saya akan :
online lagi...
pastu tido!!!


22.Esok pula saya akan :

online lagi, makan lagi, lepak lagi, tengok tb lagi, n tido lagi!!!

23.sy btul2 ingin

kawen!!! uwaa hahahaha (mati aku, klu umi bace mesti die kata aku gatai meghelo)


24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :

ermmmm not bad with dis new look.. hahahaha perasan lagi



25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :

of kos la pusat beli belah....
bestnye kalu ada duit banyak2..nak shoping cam dolu kala =(



26.Makanan Barat atau Jepun :

barat laa. owh saya x le trima sushi!!
western fud laa pling snang nak masak.. xde nye nak guna santan2 ni..hahahaha

27.Bilik yang terang atau gelap :

ikut keadaan... gelap nak tido..
terang kalu nak wat keje

28.Makanan segera adalah :
perosak badan kite laaa
tapi aku suka! hahahaha

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?

alamak, x ingat laaaa.. semalam sebelum tido,pe kukatakan pada amar yerk???
yang pastinye bukan gud nite atau assalamualaikum..hukhukhuk

30.Siapa yang anda nak Tag?
sape mau buat ni???(time nak balas dendam ni)

  • ija
  • lin
  • syaz
  • amizah
  • farhani
  • fatty
  • balqis

1 Orang Terasa Hati:

misz balqis on June 22, 2009 at 5:46 PM said...

salam kak biha
an award 4 you my frenz.
feel free to visit my blog

n thx for the tag ;)
nnt kte buat ya. ngee :)

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez