Wednesday, June 3, 2009

kisah puding dan barbeque setelah kisah sadis keluarga

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Wednesday, June 03, 2009
pagi isnin, aku mengidam utk makan cocktail...
minta duit ngan umi, (ngeeeee =D), pecut kreta ngan ani gi beli barang2 wat puding..
alang2 nak balik besut, so kna beli brang2 tambahan laaaa....
pastue, rush nak gi jumpa lawyer plak.....

acara menyepahkan dapur berlangsuung selepas sesi pertemuan dengan lawyer ..
huhu at least, dalam cuti ni, ada jugak laaaa aku berkhidmat kat dapur tue..
jom beraksi membuat puding trifle ni!


stage 1


stage 2


stage 3


siap dengan kuah cocktail nye skali!

( rupe ini tak menggambarkan rase.. walo pun rupe puding ini tidak segah yang dijual, tapi, rasa nye setanding !)


lpas tue, kul 6.30, pecut gi balik besut plak......
malam nanti ada barbeque...

ikan, ayam, sotong, and 5 botol sos licin!


semangat nak ber babeque


sesi menjamu selera


licin, sempurna

(hati yang sakit pada petang tue terubat dengan kehadiran ayam, ikan n sotong bakar pada malam hari nan indah...yea yea yea)

8 Orang Terasa Hati:

liyanamajid on June 5, 2009 at 6:09 AM said...

biiibbiiiiiii!!!! puding tu nampak macam sedap gillleeerrrr!! bagi la resipi.nak try buat jugak ..hehe

liyanamajid on June 5, 2009 at 6:10 AM said...

biiibbiiiiiii!!!! puding tu nampak macam sedap gillleeerrrr!! bagi la resipi.nak try buat jugak ..hehe

misz A.C.C.A on June 8, 2009 at 7:15 PM said...

hahahaha.. okey lin... nanti aku wat n3 special tuk bg resipi puding ni kat ko yerk... sedap ..sedap..yummy

liyana's on June 9, 2009 at 3:13 AM said...

okay! bagus2 :)

Hannah Wajihah on June 10, 2009 at 5:43 PM said...

terror nye cik kepoh buat puding. nnt jamu2 lah kami. =D

liyana's on June 11, 2009 at 6:02 AM said...

bibiiiiiiiiiiii bile nak taruk resipi puding ni?? terliur aku
-lin

misz A.C.C.A on June 11, 2009 at 2:51 PM said...

kak hanna: nanti kite wat kelas memasak nxt sem... kak hanna, nt wat spageti akak tuk kite nnt yerk!

lin: jngn samapi meleleh air liur sude ler..nanti, da dpt resipi, cube2 laa..

misz balqis on June 11, 2009 at 8:45 PM said...

kak biha! nak rasa gak.
nampak sedap, hehehe :D

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez