Saturday, November 19, 2011

rezeki anak yatim

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, November 19, 2011
jeng  jeng jeng...!!
right click kan die bg size die bsar sket.keh3 tak pandai nak edit maaa

ini tak confirm pon lagi..
tapi serasa tak percaya when i received a courier from them and it was job offer letter. I think i was waiting like ages and no news. and it was like pop up yang tetiba sekelipan muncul. hahahaha... tak pasti kemasukan nye sebab banyak lg proses yg perlu i selesaikan.

and...

huru hara jugak laa ofis semalam bile i nak submit notis resign ni..  i took it as they all semua sayang n concern i...muahahaha. tq for the support and courage to my colleagues esp kak su and kak zu yang memng setia penyimpan amanah. hehehe. amanah ape? rahsia.... later2 we story k.
ok. esok perlu buat medikal cekap yang ke-3 untuk tahun demi, untuk tujuan yang sama iaitu kerja. hopefully my condition of health is ok as before. ameen..

dan i perlu submit signed offer letter and all other forms and documents needed.. i wish sangat-sangat akan sampai before or by 21 nov ni. huaaaaa Ya Allah, sesungguhnye aku bertawakkal padamu. aku buat abes daya dan usaha aku, sebaik mungkin... bukan sengaja nak melambatkan proses reply semua ni. tp the letter itself sampai rabu petang.. so im a bit rush laa...

oh pe kaitan dgn tajuk ek entry aku ni? ada kaitan nye. tp later2 laaa i story mory.
ok perlu tido sekalang supaya muka esok nampak cantik.
nak g amek gambar pasport baru esok lepas siap medikal cekap... weeee
lalalala.

4 Orang Terasa Hati:

Farhani Mazlan on November 19, 2011 at 12:09 PM said...

dah tak anak yatim la sebab umur dah cecah 23tahun..nk masuk 24tahun dan umur yg sesuai utk kawen..kena ikut jejak langkah kak ina and che da

aReLaN on November 19, 2011 at 11:12 PM said...

alhamdulillah.bleh la tu blnje.hehehe...dpt petronas tu.bestnya...

misz balqis on November 25, 2011 at 7:33 PM said...

Alhamdulillah :) all the best Kak Biha! Take care (^^)v

alya on November 29, 2011 at 2:16 PM said...

tahniah bibi....=]

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez