Thursday, September 1, 2011

Meround kampung kawan

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Thursday, September 01, 2011
untuk pertama kali nye aku keluar dari sarang pada hari raya.
tahun sebelum ni tak penah penah g ziarah umah kawan time raya. ada pon gi ziarah sedara mara.

plan punye plan, finally tengah hari jugak laa baru keluar melilau.. berjalan dan berpusing di sekitar kubang kerian saja. bersama teman-teman lama.
rindu anis terlampias bile ketemu beliau.

alhamdulillah, our friendship is still on until now.
i'm with her since primary school up to form three. 
berpisah sekejap setelah masing-masing melanjutkan pelajaran to tertiary level.

the 'meround kampung' began with open house anis.... bersama sheme dan zulfakar, kami menculik anis untuk ke rumah hafiz malek... dulu hafiz ni kecik molek. tapi sekalang, sejak dah fly ke russia, wah wah wah....

  si hafiz malek sudah jadi tinggi lampai dan sudah taf... at his house, i found sate! ingatkan dah takleh makan sate untuk raya kali ni. and thanks to sheme came to fetch me up. dapat kenal rumah hafiz malek ni.

then, we headed to rumah ainun nazirah untuk majlis aqiqah anak sedaranya...

perut kenyang sampai sekalang woooo..  balik dari meronda, ke rumah datuk sedara pula bersama family. wah wah wah. kaki sudah maw cramp..... oleh itu, untuk anda semua, selamat ber continue beraya ye... kite raya sebulan. ingat tu. keh keh keh

2 Orang Terasa Hati:

ain on September 5, 2011 at 7:22 PM said...

ronda2 rayer bersama kengkawan. syoknyer.. thanks 4 coming dear!

ain on September 5, 2011 at 7:22 PM said...

ronda2 rayer bersama kengkawan. syoknyer.. thanks 4 coming dear!

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez