Tuesday, September 6, 2011

its a new chapter

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Tuesday, September 06, 2011
Bagai nak tercabut jantung eden pagi ni. tengah duk cek counter rate tuk emas dan foreign currency sambil cek tarikh yang seswai untuk apply cuti. dan tetibe Mr. Lim, my colleague, datang bg document housing loan. dengan tak bersalah nye i boleh tanye: nak wat ape ni Lim?
dan dengan selambanye sambil senyum simpul yang buatkan i akan melting sbab Lim ialah chinese guy yg comel. hahahaha die jawab oh biha, bos suruh u process this housing loan.
ah? lim, i taktaw!! bos suruh i buat ke? (maw kene pelangkung aku jawab camni. belum mula pape lg dah jawab taktaw. dan aku harap officer in charge credit department tak dengar kata-kata aku tuh. hahahaha)
tape u buat dulu k... nt bg i tengok..

dush!! takut weh.. ahahaha..
bile bebudak pacik macik marketing masuk dan melawat kawasan, sume pelik. dorang kata me looked serius.. padahal dorang taktaw, aku punye laa takut terketaQ tangan duk wat housing loan... almaklum before this  duk handle personal loan yang sangat straight... ermm belum  lg kene suruh buat business/ commercial loan.. ayoooo!

1 Orang Terasa Hati:

Azyyati Rasid on September 7, 2011 at 12:13 PM said...

Bibi, chuma here, sj jenguk blog bibi arini. seronok x keje bank? seronok kan, tp masa la satu hambatan, kurang masa utk diri sendiri jgk, asek pk mslh customer je.. All the best :)

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez