Friday, June 17, 2011

setelah 4 tahun

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Friday, June 17, 2011
Sebelum ni i ada wat entry sempena first child of my friend. boleh rujuk di sini.
selasa lepas pula die ada sent sms invite pegi umah die sempena aqiqah Insyirah. dan alhamdulillah, dengan ditemani farhani, berjaya juga la menerokai rumah keluarganya di pasir mas, kelantan..

Insyirah yang sedang tidur dengan nyenyaknya walopun orang wat bising

I sangat teruja taw bile dapat sms dari die.. dekat office hari selasa lepas, asik senyum jek. (agak-agaknye nanti if pakwe anta msg senyum camtu la kot.hehehe) 4 tahun tak jumpe. lama kan! and pagi tadi jumpe kembali dengan Eela, yang berstatus ibu muda.. suaminye hafidzudin da pulang ke mesir pada 16 may lepas bagi menyambung pengajian dan kelas nya.. sempat bertukar sedikit cerita bersama eela.. terasa sekejap nye! 


Kualiti gambar tak berapa nak bagus. maaf

Insyirah yang nak sambung balik tido selepas kekenyangan.

"Baby ni belajar farmasi di USM bersama mama dekat setahun jugak kan." kata mama baby.. mendengar cerita eela, memang sangat syukur. sebabnya, die delivered Insyirah 2 days after her last final exam's paper. naseb baek sempat balik rumah and abes exam.. Insyirah tak sabar keluar tengok dunia upenye.. due date nye 8 May 2011 tapi punye laa tak sabar so 1 may Insyirah da keluar ke dunia... 

~melepas kan rasa fust 4 tahun lepas yang tak sempat ke wedding eela dan hafidzudin. terasa rasa bersalah itu sudah hilang setelah ketemu eela hari ini. kalau la jemputan aqiqah ini pon saya tak pergi..........(ish)


8 Orang Terasa Hati:

-IZYANI- on June 17, 2011 at 6:21 PM said...

i miss to seeing her live!! kirim salam nik pada eela ye bb.i dont even hv her contact no and i believe eela xdok fb kan.katanya hafizuddin xbenarkan.haha.

aReLaN on June 17, 2011 at 8:18 PM said...

ala,dlu time kndri kawen tak g.ni aqiqah pn tak g.yela,xkn nk g org tak jmput lak kan.hahaha...tp comel baby.

Cik Bee on June 17, 2011 at 9:38 PM said...

@ Izyani

hye Nik! insya Allah, ada rezeki kite semua ketemu. Eela memang takde fb.. nik nak contact no. eela t b bagi k =)

Cik Bee on June 17, 2011 at 9:39 PM said...

@areLan

eleh, abg alan.. kalu jemput pon macam nak pg.. ingat nilai-pasir mas macam shah alam-kl ke

Tema Hitomi on June 18, 2011 at 12:36 AM said...

Bb...nk jgk no eela...
:)

topan on June 19, 2011 at 3:44 PM said...

bestnyer ada baby sendiri... :(

Adahunny on June 24, 2011 at 6:17 AM said...

tuan tanah..saya cilok gambar eela se..hehe

SuhadaMz on June 30, 2011 at 3:58 PM said...

bb,nk pinjam gambar eela 1.heee

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez