Thursday, June 2, 2011

mereka membuatkan hati saya mau pecah

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Thursday, June 02, 2011
khamis ini (hari ni la kan yang akan berlalu 2 jam je lagi) adalah hari yang ditunggu-tunggu.. semalam juga saya nervous dan berdebar-debar untuk menantikan hari ini.. 
my first time attending friend's wedding..kawan lama pulak tu.. after form 5 kat mrsm kuala berang tu, dah tak jumpe dah.. tuptup dapat wedding invitation from her.... and alhamdulillah berjaya menghadirkan diri.

walopun penantian selama sejam setengah itu menyeksakan tapi ianye berbaloi... i taktaw jalan nak g ke rumah pengantin so had to wait kawan abes keje.. around 4.45pm jugak la baru gerak... dan bile dah jumpe kawan-kawan lama, masa sejam di rumah pengantin memang tak cukup... gosip hebat banyak lagi yang belum dikeluarkan. hehehehe. hope we're gonna have another date. Miera's Wedding today was also a small reunion for me. thanks to all. and special thanks to aliaa mazlan for accompanying me.

sampai-sampai jek terus terkam pengantin untuk bergambar. 
makan adalah aktiviti no.2

habis makan, sempat lagi snap pics satu dua. adat la bile g kenduri kawen kan.lagi-lagi wedding kawan. acara bergambar memang payah nak miss. thanks to Ada, Nani, Nina, Mimi and tunang, Tomang, Soya and Izyan Pokcik. mereka menceriakan hari khamis saya.hati saya melompat kesukaan dapat ketemu kawan-kawan lama.. terubat rindu bile berbicara cerita lama time zaman sekolah.. kepada tuan rumah, terima kasih atas jemputan dan layanan.

Miera dan suami

Selamat pengantin baru to both of you. Semoga liey dan mira mampu menjadi suami yang soleh dan isteri yang solehah dan saling melengkapi antara satu sama lain. 

the perfect us. before going. home pic taken from Mimi's Fb. 
credit to her and fiance

1 Orang Terasa Hati:

Adahunny on June 2, 2011 at 11:33 PM said...

Alos dey ko dio dulu wat tubek crito..haha baru ingat nk update entry..ngeh3x

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez