Saturday, June 25, 2011

excited!

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, June 25, 2011
yea yeah alhamdulillah first gaji da masuk...!! yeah yeah! hehehe
hahahaha i teruja u olls.. teruja coz this is my first pay...

hiasan semata. gaji berpuluh riban boleh la nak menunjuk camni. 

ermm banyak gak benanye kene potong... keje tak sampai sebulan ko ingat orang nk bayar full ke? tolak epf tax sume bagai lagi kan...cuma taktaw exact allocation jek. tapi still, alhamdulillah... cukup la nak bayar hutang piutang and bagi cikit kat umi. cikit je la. hahahaha.. (aku dh pening pale takut boros ni langsung tak cukup nak kaver sebulan) Tuhan, jauhkan aku dari shopping mall. amiinnnn

will never forget my first time terima gaji! maknanye officially jadi kuli batak la aku ni. hahahaha.. and now, tak sabar nak bayar zakat pendapatan. hahaha teruja gilos.. gile jakun aku ni.hahaha

ok dah. nak siap2 g pasir mas. menanti kedatangan cik bah and family dari perlis yang berpindah ke pasir mas. welkam to pantai timur. nak wish welkam home tak boleh sbab hometown kat besut. huhu..


1 Orang Terasa Hati:

Din_Saha on June 25, 2011 at 3:01 PM said...

jangan lupa kawan2 tau :p

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez