Thursday, April 28, 2011

Kahwen sana Kahwen sini

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Thursday, April 28, 2011
orang sekeliling aku ni, bersepah -sepah menghantar undangan perkahwinan.
orang sekarang maju, betul2 gunapakai aplikasi internet. nak buat wedding of the yar pon, invite pakai facebook jek. tak pon email jek. kalu nak merasa kad jemputan, kite ni kene request dari bakal pengantin tu. ngeh ngeh ngeh. aku nanti pon plan camtu jugak a... jimat duit. tayah tempah kad kawin banyak2..... hahahaha

salah seorang yang nak kawen ialah seorang kezen aku. akad nikah and majlis di pihak perempuannye ari sabtu ni...die nampak cool jek before this..cuti pon tak amek lama. gunakan cuti labour day sepenuhnye... sehinggalah malam tadi die post di wall facebook family group :


ngeh ngeh ngeh.. kalu ada yang nak kawen, pompuan akan gelabah dengan persiapan majlis. takut ada cacat celanye. tapi kalu pengantin lelaki nye, nebes tak tentu pasal, depan tok kadi nanti berpeloh jang!

orang yang mengharap nak kawen nye, camni pulak jadinye:


gara-gara nak cari suami soleh, yang membawa ke arah kebenaran ada yang sanggup nak wat resume and submit kat peserta imam muda. kih kih kih. ermmm astro oasis taknak wat ke ek program cari jodoh cara islamic?? kalu mat saleh bersepah dah reality shows die: cari jodoh orang kaya la, cari jodoh artis la, cari jodoh itu ini... kalu astro oasis ada nak wat, aku laa orang memula register nama. muahahahaha

lapar. nka g jenguk dapur umah ani laa ape yang bole dimakan.. die kata ada milo dalam peti ais tadi.
lalalalala~

1 Orang Terasa Hati:

aReLaN on April 28, 2011 at 9:31 PM said...

hahaha...dia lg xsbr nk kwen nmpk gye ni.kad kwen jgn lpe ye. :p

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez