Monday, February 14, 2011

Model Sambilan Berlagak Diva Kalah Hanis Zulaikha

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Monday, February 14, 2011
agak-agak tajuk murahan macam tu akan up kan blog cerita hati ni punye traffic tak?
ok saje jek bagi intro gempak.. hehehe.

yesterday i followed few frens yang gile kan kamera.. foloow dorang g photoshoot kat uniten. tapi as uniten ni kecik, takde bnyak sangat tempat kitorang bole bergewdix-gewdix depan camera.
memula ingat nak pegi tasik uniten. tapi at the end, pegi kat tangki air.

tangki air 5-6 tingkat.. gayat nak panjat


 sekerat jalan je mampu.. berhenti duduk and rehat.
 lutut photographer pon da terketar time ni.


and.. berjaya juga amek gambar sunset ni 

I Love You =)

memula ada 6 belon. pastu pecah tinggal la 4.

at the end, ni je yang ada.... 
tapi belon as prop sangat laa saya suka

 Credit to Wani Noor Zamri for the pics

Kak Maz @ Irr as assistant Wani...

Thankx to yang mengajak saya dan menggembirakan saya petang Ahad semalam.. =)
hari ini Isnin. kembali kepada hari yang bosan. kelas. kelas. kelas.
menanti hati bahagia esok.. Selasa yang cuti. 
Salam Maulidul Rasul..... =D 

7 Orang Terasa Hati:

deAnza-wAnda on February 14, 2011 at 12:21 PM said...

cewah... glamm u...

zeozir on February 14, 2011 at 1:37 PM said...

waaaa kemain uolls. eh cantik gak la harmoni, I wish I was there.

nurul hafizah mohd shopki on February 14, 2011 at 2:13 PM said...

ahaha. awak ni gedik laa. cantek gmbrr! err awak nk dp trfc awak mmng salah eja nama dia ke sesaje letak?

Cik Bee on February 14, 2011 at 7:29 PM said...

deaza wanda:

hahahahha memang da lama nak jadi glam ni... tapi tak dapat

Cik Bee on February 14, 2011 at 7:30 PM said...

zeoir:
wani wani... ni kat ilmiah taw! tangki air kat blakang blok b... tinggi!

Cik Bee on February 14, 2011 at 7:31 PM said...

hafizah:

hahahaha saje jek.... ishhh nampak aje die ni..

esya shop on February 16, 2011 at 4:40 PM said...

style ;)

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez