Wednesday, January 12, 2011

Sweet ke Tak Ni?!

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Wednesday, January 12, 2011
Kamu rasa, sweet ke tak if

Boipren kamu wat surprise.
minta orang antakan kamu bunga, coklat and request maenkan lagu cinta.
buat delivery kat kelas. pastu kawan-kawan tepuk tangan. pastu kalu lecturer yang mengajar pon bole berhenti ngajar and tengok jek mat delivery tu maenkan kamu gitar sambil nyanyi-nyanyi lagu cinta. wah wah berbunga kan hati? tapi satu hal la, malu weh, depan kelas tu!

Housemate kamu pon nak wat birthday surprise!
minta orang anta adiah kat rumah, kat kelas.. tengah-tengah lecturer ngajar tu ada laa mamat and minah ketuk pintu masuk announce nama kamu... nak nyanyi-nyanyi sambil petik gitar. sekali lagi kawan-kawan lain bersama lecturer tengok je kamu. tengok dengan jeles okeh! pastu kamu pulak da tahap terharu gile sampai nak meleleh air mata. okeh tahan.. then balik rumah baru terjerit-jerit nama jija! jija! thanks pastu nanges-nanges terharu. ceit. wat drama sebabak laa pulak kan.. hihi

Lagi haru kalu student wat surprise kat lecturer.
lecturer da ready nak kua bilik nak balik or nak g bilik kuliah.. dan dan datang 2 3 orang mamat+minah dengan bawa gitar and adiah bagai.... hah tak ke terkejut and terharu lecturer tuh... pastu masuk kelas, dalam mood terkejut +terharu haru lagi... sampai nak bagi lecture ape pon bole lupe.. hihihi

semalam kan final year marketing student organize benda-benda pelik camni! meriah betul uniten semalam..
yang penting, takde orang nak wat surprise kat aku! gile sedeh... huk huk huk

4 Orang Terasa Hati:

adDa_chan on January 12, 2011 at 3:38 PM said...

aigooo.
nanti i wt srprise untuk u ye!
wink wink!

Faaein Himura on January 13, 2011 at 5:40 AM said...

memang sweet sesangat... kalau lec tu memang bagus juga bagi kejutan cam tu.. menunjukkan salah penghargaan pada dia.. sweetnya bebudak Uniten ni.. hehehe.. =]

Cik Bee on January 13, 2011 at 11:09 PM said...

adda chan

i tunggu! =)

Cik Bee on January 13, 2011 at 11:12 PM said...

Faaein Himura

hehehe memang pon kami sweet. kih kih kih... lecturer pon terhibur and rasa terharu~

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez