Sunday, January 2, 2011

Sepatutnya ini ialah entry sempena tahun baru 1.1.2011 tapi sebab internet macam chipsmore di muadzam jadi postpone ke lain waktu

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Sunday, January 02, 2011
Hah kau.. panjang gile tajuk die kan.
sape yang da rasa tajuk pon rasa nyampah macam kamu menyampah dengan awek Khairul Fahmie Che Mat sila la angkat kaki tinggalkan blog ni. takyah tinggal jejak pon tape. saya tak kesah. tapi kalu aiman kesah saya taktaw.

Semalam 1.1.2011 kan. Hari baru di tahun baru kan.
Sedang saya enak menelaah buku Public Sector Accounting, 
tetibe ada satu spesis ni membuat panggilan

" biha jom siap g bekpes. Kak dayah nak makan roti canai.
Siap nanti kitorang datang kat harmoni. kite g merempit sama-sama ke kedai roti canai"


Kak Mashit and Kak Dayah turun Muadzam from Key Ell. saya sayang mereka semalam sebab belanja saya makan roti canai.oleh itumerempit la kami ber-4. datang lagi sorang ialah Faezah Hamid (iaitu owner bilik tempat kak mashit and kak dayah tumpang tido a.k.a junior Uniten kami). tapi part hujung-hujung nak cabut kaki dari kedai makan tue rasa cam best

"takpe takpe akak bayar untuk hang and faezah"

faezah degil nak bayar.

"takpe la! akak bayar. akak ada duit. hampa takde duit"

wah wah. ceq taw hang da dapat keje baru kak mashit. banker siap. gaji lagi masyuk..
ceq taw jugak kak dayah pon da bekerja tetap sekarang. jasa budi baek korang sangat di appreciate di tahun baru ni. tapi belanja kat Muadzam pe class beb. nanti ceq turun Key Ell, time tue laa hang nak eksen belanja ceq na....
TQ TQ TQ kak mashit and kak dayah

gambar makan-makan tidak diambil. nanti kecur air liur korang tengok. hak hak hak.
nak gak gambar. meh meh bagi sekeping

dua di tengah tue la Kak Mashit and Kak dayah.
paling kiri kalu korang tak kenal memang nak lempang laju-laju.
gambar time KSM Fasa 2 di uniten bangi taken by Nina. TQ Nina.

kesimpulannya,
rezeki baek di hari pertama 2011. Thanks Ya Rabb
demam pon da sehat. tinggal batuk kecil-kecilan dan comel-comelan serta sakit tekak yang pedih
sekian

4 Orang Terasa Hati:

faezah hamid on January 2, 2011 at 10:44 AM said...

yeaaayyy!!!
at keast,name i ade yu olsss.
tu yg penting tu.
agagagaga.
best sgt2 semalam kan kan kan?
moga ukhuwah ini sentiasa berpanjangan dan di dalam redha Illahi.
InsyaAllah.
:)

Cik Bee on January 2, 2011 at 3:21 PM said...

@faezah hamid

u teruja ke u?hehehe. moga ukhuwah kita adalah kerana Dia.. =)

Anonymous said...

tacing giler weh korang!! :(
sayang korang ketat2.nk naik bas td sebak gile kot.
but tq sgt teman kitorg lbh kurg 3hr ni.enjoyyyy..hehe
turun kl rogerla.takat mamak tu berehlah.hahaha!

-k.masyit&k.dayah-

Cik Bee on January 3, 2011 at 10:51 AM said...

k.mashit&k.dayah:
sayang akak-akak bertingkat-tingkat.. kalah bangunan klcc.. =)

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez