Tuesday, December 7, 2010

sALaM mAaL HiJRAh

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Tuesday, December 07, 2010
SALAM MAAL HIJRAH UNTUK SEMUA

Tahun baru bermula dengan baik... tido puas-puas matahari da terpacak baru bangun.
dasar anak dara yang tak sedar diri ni memang la.... memang laa pintu rezeki tertutup.
Aigooo

Ini semua gara-gara cerita korea.
Currently, i layan 2 cerita.
Playfull Kiss (Naughty Kiss) and My Girlfriend is a Guminho.
Layan cerita sampai tak hingat dunia. sanggup ada niat nak skip kelas.. sanggup lupa siang malam dan pagi. waktu seharian da tunggang terbalik. pe punye pangai la ni. budak2 jangan ikut! amaran keras ni

eh eh. tajuk entry dan isi enty takde kaitan lasum ni!
Aigooo

takde benda laa nak bebel..
haishhhh

Owh, bai de way, apekah azam tahun baru anda ye?
saya? saya sentiasa nak berubah jadi orang yang lagi baek...walopun dari tahun ke tahun, ada juga perubahan yang tak senonoh berlaku dalamidup. ada juga pengalaman yang tak elok ditempuhi. tapi bagi saya, itu adalah learning process.. at last, kite akan kembali ke pangal jalan, seperti burung kembali ke sarang nye. ERK.

ok sudah merepek panjang lebar pula
no wonder bloggers are expert in craps.
Aigooo

ok dah. babai.
Salam....

2 Orang Terasa Hati:

aReLaN on December 7, 2010 at 8:29 PM said...

salam maal hijrah gk.bestnya la dia tdo.kte ni awal pgi lg dh kna bgn nk g keje.sedih btul

adDa_chan on December 8, 2010 at 1:15 AM said...

salam maal hijrah to u too yg.
hehe

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez