Thursday, December 9, 2010

KSM???

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Thursday, December 09, 2010
Aper TU?!!
KSM ialah singkatan kepada karnival sukan mahasiswa.

KSM peringkat Uniten akan bermula Sabtu ini (11 Dec 2010).
Insya Allah ahli-ahli SUkan (sound gewli la pulak ahli-ahli sukan ni) dari kampus Bangi akan turun ke Kampus Muadzam pada Jumaat nanti.. acara di kampus muadzam termasuklah volleyball, tennis, chess, etc..

Next week nye, akan diadakan pula di kampus bangi. kat bangi, ada futsal, rowing, bowling, etc..

hehehehe i taktaw laa bape jenis sukan yang ada untuk KSM kali ni..

owh, saya bukan nak bercerita asal usul KSM uniten atau berbicara tentang KSM ini.
erk, tapi ada kaitan jugak laa kot. huhu wateva laa

semlaam, yakni Rabu iaitu 8 Dec 2010 bersamaan 2 Hijrah 1432H, i followed nina, rara and emilia (macam korang kenal jek mereka-mereka ni kan) pegi gim. (i taktaw eja gim. tak pon gym? ke ghym? ok wateva)

i maen rowing!!! yeah yeah!
weh first time kenal benda alah rowing tu.. owh rupanye macam ala2 basikal pon ada. ok tipu...

tue jek nak cakap. i kenal rowing.. i maen rowing tuk kali pertamanye.
penat tahap tak hingat dunia...
huhu dah laa bosan.

k sambung wat assignment. nanti kena jeling ngan misz nina.
~daaa

3 Orang Terasa Hati:

.h.o.p.e. on December 9, 2010 at 3:02 PM said...

oit.. ble mase aku jeling hang..??? ish2~

konfem misz nina len nih~

.h.o.p.e. on December 9, 2010 at 3:02 PM said...

oit.. ble mase aku jeling hang..??? ish2~

konfem misz nina len nih~

Cik Bee on December 9, 2010 at 3:06 PM said...

weh yang Miss H.o.P.E ni makan cili rasa pedas nape? wek.. hahahaha

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez