Sunday, December 12, 2010

Macam-macam Manusia

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Sunday, December 12, 2010
Thank Ya Allah.. For your keredhaan. for your nikmat. for everything.
Even aku lalai dan alpa, Dia masih ada di sini. masih sayangkan-hambaNya.
MAsih tak henti-henti memberi petunjuk.. nad kadang-kadang petunjuk itu datang secara tak disangka.
Thank Ya Rabb

Karnival SUkan Mahasiswa Uniten Fasa 1 telah selamat tamat petang td.
Result:
1) Team Account+Human Resource (Acc/Hr) with 4 gold medals
2) Team Mechanical+Civil Engineering (Mece) with 3 gold medals
3) Team Electric Electronic+Electrical power (EEP) with 1 gold medal
4) Team Finance+Entrepreneur+Marketing (Finance)
5) Team IT (IT)

Next week Fasa 2 Akan ke Uniten Kampus Putrajaya pula.. gud luck to all contingents..

tetibe saya teringatkan kawan-kawan lama.  since i met azmi mokhtar, my very old close fren since form 1, i sangat hepi laa kan. owh, die wakil Team EEP for this KSM. maen chess. orang kata orang maen chess orang bijak tapi saya kata orang maen chess orang yang bosan. lalalala

nak hang out dengan jejaka orang ni bukan senang! so masa dan kesempatan yang ada pada sabtu yang lepas, sangat ok. bertukar cerita dan bersembang tak hingat dunia memang bes.well, benda lagho2 ni susah yang tak best.ho ho ho

ada orang kata, life kite jangan terlalu complicated. dalam berkawan pon jangan complicated gak.
for sometime, i agree with 1 rule:
dont be too close with ur fren. dont ask her prob. jangan sayang sangat kawan anda. bile da terlalu attach dengan die, hidup kite pulak nanti akan susah.. ok wateva.

tapi for sometime, saya rasa kawan penting. sangat penting. maybe sebab saya jenis yang suke lepak dan ber hu ha hu ha beramai-ramai...  tapi, tak semua kawan bole diharap. ramai kawan yang setia ngan kite time senang jek. lagi ramai kawan baek yang tikam kite dari belakang. owh dunia!

at this moment, i teringat:
Love cannot be forced.

Ok done. babai
~ i rindu kawan-kawan lama. di mana anda sekarang?~

2 Orang Terasa Hati:

FarhanaDr on December 12, 2010 at 9:14 PM said...

Huuuu.. Macam kawan akak.. Dia pon berpegang pada prinsip kawan jangan rapat sangat.. Hasilnya? Dia sorang yang independent, keras hati dan kadang susah nak paham.. Huhu..

Lain orang lain pandangan dan pegangan kan.. :)

Cik Bee on December 14, 2010 at 7:53 AM said...

betl laa tu.. laen orang laen principle nye...laen orang, laen gayanya... yang penting kite idup aman damai... heee

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez