Monday, November 22, 2010

Dilarang Masuk

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Monday, November 22, 2010
bagi orang-orang yang tengah sengkek sekarang atau kata lain nye tengah kering duit
sila laa JANGAN menggewdix nak gi shopping mall ke shopping complex ke, market ke ape jadah bagai laa.

lagi-lagi bagi manusia yang seperti aku ni hah.
semalam kekononnye nak g teman adik dan kezen kuar jalan-jalan.
kalu da kua jalan2 je tak pe. pi pantai ke kan. hadap laa laut tu.

dibawanye pegi market..
orang yang tak ada duit pon tibe-tibe bole ada duit semalam.
dirembatnye satu jeans dan satu baju.. tu baru jeans dan baju.. bende2 kecil macam air n makanan bag hilangkan dahaga dan penat berjalan semalam belum kira lagi. dush!
sampai Iqah da tegur "banyak duit ka ah beli macam-macam"
OWH AWAL SEM DEPAN AKU MAKAN NASI+SARDIN SAJE LAAA


ermmmm cukup la.. 3 minggu cuti 2 pasang jeans weh... kemana duit maw cari ni nak topup???
tapi sangat jeles dengan orang sekeliling... dorang pakat beli henbeg baru! dush!! aku da takde duit. CUKUP


Hujung tahun di Malaysia memang akan meriah dengan sale dan discount sana sini. hah jaga-jaga la.
Eh jap.. rasanye malaysia ni sepanjang tahun je sale. huh. jangan tertipu suda
tapi lagi satu penyakit aku ni hah.pantang nampak label 50%  70%...
padahal tengok harga mahal je jugak... kalu beg after discount is RM100 akan beli.. kalu beg yang memang harga RM100 memang aku takkan beli.. nampak tidak?! hahahaha saya memang kedekut benanye.
sudah sudah. pg golok je la. beli barang siam. murah dan antik. weeee

babai.

5 Orang Terasa Hati:

aReLaN on November 22, 2010 at 11:23 PM said...

hahaha..bhye ni.kang dh keje lg menjadi2 sbb dh ada duit.

Cik Bee on November 23, 2010 at 9:46 AM said...

tue laa pasal! nama je amek akaun tapi tak pandai nk manage duit sendiri

N A T A S Y A on November 23, 2010 at 9:31 PM said...

babe! mcm xsure ja hg nak makan nasik ngan sardin ja sem dpn ;p hoho

N A T A S Y A on November 23, 2010 at 9:32 PM said...

babe! mcm xsure ja hg mkn nasik ngan sardin ja awal sem dpn ;p hoho

Cik Bee on November 24, 2010 at 3:06 PM said...

sya: hahahaha. ceit.. kalu da hari2 ada je orang mengajak p fudcort memang laa..

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez