Friday, June 25, 2010

My Last Day Practical Training

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Friday, June 25, 2010
Finally!

Today is My last Day in PricewaterhouseCoopers!!!!!!!!

Yehaaa!! suke! seronok! gembira!

tapi, ada sedikit sedih jugak...
6 bulan bergelumang dengan audit dan kerja2 yang macam ermmmmm menyakitkan hati
tiba-tiba hari ni macam takde keje.

datang office, goyang kaki.borak-borak dengan batchmates yg internship sama-sama.....
pergi roun office dengan tika, cari manager nak minta approval untuk claim. ini part yg paling penting..aku miskin disebabkan audit, travel sana sini pergi tempat client

dan sekarang sedang blogging! hahahahaha
hebat nye ari ni

okies... nak isi clearance form! kah kah kah

elfi, diana, nur, syaza, eton, shazali, anees, imran dan etc
jangan jeles dengan kami interns from Uniten!
kami punye last day ari ini!
~daa

nak tunggu photography dan drama air mata session kejap lagi

2 Orang Terasa Hati:

hikayat aku dan mereka on June 27, 2010 at 10:20 AM said...

saya tak jeles.. saya akan rindu kamu! heee...

Cik Bee on June 27, 2010 at 3:11 PM said...

hehehhe arigato! ni nur kan... hehehe takleh link g blog awak

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez