Saturday, May 1, 2010

sekejapnye masa berlalu

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, May 01, 2010
itu antara tanda-tanda hari kiamat makin hampir
masa berlalu sangat cepat!!

tapi kalu bekerja, masa mcam kura-kura dalam perahu..lamanye nak tunggu 30 june =(

saya taknak cerita pasal kura-kura
mahupun tentang hari kiamat
ataupun pasal kerja

saya nk cakap,
pakej cuti di rumah bonda 3 hari 2 malam sangat sikit =(

esok da nak balik kl semula.
isnin mula kerja balik.
haih....

tp okey laaaa
at least luch ari jumaat dapat merasa air tangan umi

malam sabtu dapat dinner kat luar bersama family...
kurang 2 ahli jek
farhani yang masih bertarung dengan exam dan naseef yang memang x nak ikut kami
hero-hero umi (naseef tak join)

puteri-puteri umi( ani takde)


adam yang semangat makan
memula ajak g pizza hut taknak. nak makan kek.
last nye, die paling banyak makan



ari  ni plak  godek-godek kat dapur kerja kan kuali,
wat puding jagung
sangat rindu nak masak kuih manis.... hahahahaha
 puding yang masih dalam kuali.... 
rupe final nye tak ingt nk amek gmbar.hahahaha


dan petang td dapat keluar ke bandar kb
sekdar ingin mencari keropok keping untuk kawan yang memesan...
tapi, lastnye, aku g bedal jgak beli tudung sehelai...
nabihah still nabihah la

dan, tetibe aku jadi lupe daratan
rase pelik ngan jalan kb....hahahaha
bukan ape, sbab da lama x drive kot...
td drive, mcam2 la.
x ingat jalan la, lorong salah la.
siap kna jeling ngan sorang pacik sbab bngang kot aku bawa kete slow
maap le pacik.td saya tataw jalan mana harus di pilih.hihihi


ada gak benda tak dapat buat
-pulang ke besut
plan nye nak balik besut kejp ari ni.alih2 sume tanak balik..
adoi laaaa.........takpe laaa next oliday laaa pulang kampung nenda

-pergi wakaf che yeh
plan nye nak g dengan akif malam smalam lepas dinner. tp da sume kekenyangan, last nye malas laaa

ermm esok pagi2 nak try cari kuih akok utn nina cayang..
hope ada laa kdai buka pepgi bute... =)
skang nak join umi n alia n amar n adam tengok AF8
sape kta AF da tkde peminat hah =P

LUPA!

SELAMAT HARI PEKERJA UNTUK SEMUA
SELAMAT BERCUTI ANDA!

2 Orang Terasa Hati:

nurul hafizah mohd shopki on May 4, 2010 at 7:53 PM said...

awak saya dah tak cam muka awak? hover tak? betul. kita ingat adik awak yang drive td. ahahah. nak kuih akok gak! ;)

Cik Bee on May 5, 2010 at 10:46 PM said...

hahahah..pe tandanye ni...
kite makin kecik dan cumil dan jelita ke?? hahaha
ermm fiza, taw gak ke kuih akok?hehehehe

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez