Monday, January 11, 2010

memang la aku nak jadi sururumahtangga.

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Monday, January 11, 2010
1st day going to meet client @ multipurpose tower, jalan munshi abdullah.
even the seniors already there since last week.

gosh! me and nina sesat!
siap p tanye 1 pacik kat depan putra dang wangi.. then tanye 1 pacik polis. then nina guna hp BARU die utk cari directions... teknologi membantu. tp, ive to admit laa, women are weak in reading map...
berpeluh seluruh badan nak cari bangunan multipurpose yang next to capital square..menag melencun!

dah le aku tertinggal train..macam-macam la jadi pagi ni. then nina headed to masjid jamek 1st la then we met up there..huhuhu

our seniors: jacky and annie and..alamak tak hingat plak sape lg sorang dat beautiful chinese gurl.

jacky: saya sangat takut dengan beliau!!! saya rase beliau mcam garang tapi mcam jugak tak.. yang pasti die cakap laju...hahahha

annie: she is sooooo sweet! lembut n sabar btul nak menghajar aku yang mcam siput khinzir ni.. then she asked me to do works faster2 and b efficient..hahahhaha
sayang kamu laa
(takle blah..baru 1st time jumpe da bg sangat gud impression)

hari ni: sangat sakit kpale..menghadap journal invoices yang banyak gile..
bermain-main dengan xcell
mengira-ngira akaun dan review stat meeting...

dis is wat we call d journey to live..hahahaha

we get out from d dat bangunan aroun 7 pm (d seniors still in there)
reach home aroun 9 pm, trus melantak makan..

umi, tolong la.. kalu hari-hari begini memang laa anakanda ini bercita-cita nak jadi surirumahtangga.
tapi saya perlu kawen dengan CEO company la..hak hak hak

2 Orang Terasa Hati:

FarhanaDr on January 12, 2010 at 12:23 AM said...

Kah kah kah.. Mmg laa mnjadi surirumahtangga tu cita2 kita berdua.. Kan kan kan??? Hehehe.. ;p

anismi on January 16, 2010 at 9:52 AM said...

hahaha.... tu baru ckit cabarannya...kalau jadik surirumah lak... tension giler lak dok terperam kat rumah laksana bibik...

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez