Tuesday, November 24, 2009

wedding of the year

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Tuesday, November 24, 2009
22 november 2009
kenduri perkahwinan amier hakimi & suhanizan




pengantin mengharungi banjir

pengantin stuck dalam perjalanan sbab banjir

kata kak hani, mereka bertolak dari kuala terengganu lebih kurang pukul 8.30 pagi
taw tak, dorang sampai pukul bape kat besut??
pukul 2.40 petang!!! lama gile!
sepatutnye kuala teganu-besut hanya ambil masa dalam satu jam setengah ke dua jam saje

huhu,
perut kelaparan....
mekup da cair.
adus...



pengantin berselipar jepun






mak andam dan family pengantin perempuan tak le datang gara-gara banjir

tukang masak juga takle datang gara-gara banjir. oleh itu, adanye tukang masak bidan terjun.



tetamu jemputan mengharungi air.

majlis makan-makan dilangsungkan dalam keadaan hujan renyai-renyai dan berbecak

pengajaran: jangan laaa kawen time musim tengkujuh weh...


kasut cantik hanya di tangan...
takle dipakai.hihi

ape-ape pon,
the majlis tetap meriah.
ramai yang datang.
and all went good.

kata mereka, ini lah wedding of the year.
majlis dalam banjir..
funny yet memorable

to kimi and kak hani..
selamat pengantin baru (owh lupe... sudah tidak baru kerana sudah setahun berlalu)

semoga berbahagia hingga selamanya...

2 Orang Terasa Hati:

.h.o.p.e. on November 24, 2009 at 5:26 PM said...

adoi laa weyh.. mek, plan awal2 dr skang.. pilih tarikh yg best2 sket.. akunk g wedding ko pki heels, tamo slipar jpoon tau~ kmlau nk wat gak time tengkujuh, ko sponsor slipar jpoon k? =)

DilOt on November 24, 2009 at 6:05 PM said...

ish tula...nak kawen ni memang tak leh buat masa musim tengkujuh...

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez