Thursday, November 26, 2009

saje menggewdix

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Thursday, November 26, 2009
last nite i succeeded finishing a novel aA+bB by Hlovate for the fourth time
wah, da nak sama rekod aku tengok citer full house and winter sonata plak..heee

kenapa minat sangat dengan novel itu
orang gewdix, orang gatai memang suke
sbab jalan cite tue kan memang sweet....
ok sape tataw cite tue, bole laaa beli novel tersebut yer
terbitan Jemari Seni

huhu
i dun want talking too much about the novel lols

i just need space , air, water, food
ok aku sudah mula merepek

yesterday evening the result was announced
owh, bukan nye diumumkan pon...
ku sendiri yang akses website uniten, ku sendiri yang meng'cek' nye

howasit?
dun ask laaaa

rasa macam nak quit belaja, pastue nak benikah jek
tak pon, takmo lagi amek course accounting, tukar pada sains rumah tangga
hahahaha

sedih? tentu ada...
but, it was expected before...
so, takde laa rase down and stress sangat
sebab tue la, aku masih mampu berangan nak kawen lagi..hahahaha

and all d nite, it only one sentence yang melayang-layang
terbang di awang-awangan..ho ho

i just remembered words came from one a gud, close or may be best friend (used to)

what can i do to make you feel good better best

words that melting me
at that time laaaa..hahahaha
gile senang aku ni terpujuk

(dear u.. this is the ayat yang i told u that easily comfort me, came from him.. ok, saje nak gitaw)
ahahahahaha

ok laaa
saya sudah weng..
salahkan rasa bosan yang hadir ini
salahkan rase rindu ini.. eh tipu, tipu... rindu takde
ada nye rase nak gi makan skang

okey sekian salam repekan dari ku

~tetibe teringat.. dear diary.. wat a beautiful day.. i saw him at canteen just now.. so macho, so sweet...hahahaha.mengung~

5 Orang Terasa Hati:

nurul hafizah mohd shopki on November 26, 2009 at 1:05 PM said...

sesungguhnya kamu mmng geldik la cik bee.ni ha link bdk tu die adek hanis zalikha monsterjambu.blogspot.com :P

nadz on November 26, 2009 at 1:39 PM said...

"rasa macam nak quit belaja, pastue nak benikah jek
tak pon, takmo lagi amek course accounting, tukar pada sains rumah tangga
hahahaha"

sentence yg buhsan aku bace..hahhahah

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ on November 26, 2009 at 2:10 PM said...

ha! sape tu~

Cik Bee on November 26, 2009 at 2:16 PM said...

fatty: hah, jeng jeng jeng.. sape? sape??

fizah: da namanye gewdix tue gaya hidupku..hakhakhak

nadz: eleh.. kalu ada chance, awak pon nak jugak kan...wekkk

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ on November 26, 2009 at 7:27 PM said...

hahahaa.. sape ye..?? bee sape..??

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez