Saturday, May 30, 2009

x kan sume nyer TER

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, May 30, 2009
dah 2 3 hari batuk n ada cikit2 selesema..

so pada petang sabtu yang hujan renyai-renyai, ku gagahkan diri untuk ke farmasi.
da siap beli ubat batuk, otw nak ke kereta...
Tiba-tiba.....

Iqah : kata nak bli panadol jgak.. da abes kat umah

adoi laaaa.. aku TERlupa... so kna patah balik...haishhhh

kuar dari farmasi... kami menyusuri jalan kaki lima untuk ke kereta....
ada sesuatu menarik perhatianku..
lalu,
aku TERsinggah di kdai baju... dan telah TERbeli 3 helai seluar tido...
unplan betul nak beli ni.sampai 3 plak tue. (okey fine, ngaku jer laa, ni kes boros) huhu

after Asar

diriku : umi, rasa nk makan ciken cop laaa malam ni
umi: pergi laaa beli.. nanti tapau untuk umi..

haishhhh, ni kes umi xmo kuar laa ni...

seb bek my cousins nak kuar mlm nanti... so ada laa peneman....

naseef : eh, ka ah, bibik xle makan ayam..
diriku : okey, xpe.. nanti kite belikan die fish and chip je laaa

malam

kul 8, ktrang kuar laaaa....
pergi ke mall dulu, and baru pg ke western food restaurant di Tanjung Cak..
(suggested by kawan umi)
1st time nak gi kdai ni nih...huh, buat U-turn jugak laa.. tak TERtengok kedai makan ni...
hush, location nye agak TERsorok, tambah2 waktu malam ni, memang tak TERtengok...


makanan okey, harga sangat okey....(tak tipu!)
really, bagi ku, agak murah utk harga makanan barat yang kami makan.. tapau lagi...
not bad harga.. dipersetujui oleh umi: bole pergi makan kat sana lg len kali.. (ermm umi dah kata camtue, memg kire okey laa kot.. umi kan TERkadang agak berkira dalam bab harga-harga ni, which is gud...


otw balik

alamak!!! baruku TERingat....! fish n cip bibik!!!
ayok, TERlupa!!!!!
aisey...... ermmmmm xder rezeki bibik nak rasa fisf n chip...
i promise her to buy it next time....

..........................................................................................................................................................................
ada kerja lagi yang masih belum ku beres.... report project felda!
national team dah dok bz calling n texting...
rush rush rush!!!

2 Orang Terasa Hati:

HannahWajihah on May 31, 2009 at 5:17 PM said...

cik kepoh. ape TER.TER.TER ni?

misz A.C.C.A on June 1, 2009 at 10:16 AM said...

ni tandanye kiter da makin maju... TERkebetulan...

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez