Friday, April 20, 2012

Nafsu bijak membodohkan manusia

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Friday, April 20, 2012
Manusia yang bodoh tuh aku la.... Bulan ni sengkek weh. Sangat laa papa.. Gara-gara hp pintar ni la. Kalu tak pintar tak kan aku boleh bli. Ye dop?huhu

Dalam duk hitung duit gaji bile ak masuk, aku masih lg blagak cool.. cool ke tak aku ni, pegi kuantan aku rembat casing untuk telefon pintar aku.


Yang kaler pink sepoloh hinggit tuh aku da campak dalam drawer.. Melayang duit almost rm50 jugak la. Gara- gara nak casing yg full covered hp pintar aku ni. Ishhh ishhh

Aku gi mesra mall utk lunch, aku saje jenguk popular. Niat hati nak bg nampak aku ni educated sket la. Masuk kedai buku kan.. Ermmm tp bukan stakat jenguk je la. Siap bole rembat satu novel. Ni tengah duit tak brape nak ada ni!!


Ni aktiviti nafsu aku di hujung minggu lpas... Weekends ni harapnye nafsu aku tak sehebat hari jumaat n sabtu lepas la okeh... Nafsu, bagi beriman sket ye lepaa ni.. Huhu

posted from Bloggeroid

6 Orang Terasa Hati:

Rapunzeel Cikilolo on April 20, 2012 at 1:44 PM said...

huhuhu. aku nak jaga nafsu sampai tak g pasar raya. sebab nafsu aku memang hebat pun...

BungaTulip on April 20, 2012 at 2:32 PM said...

He..org pempuan mcm tu la wak, kte pun sama dalam2 takde duit tu tp bila kua ada je yg di beli :)

Farhani Mazlan on April 21, 2012 at 12:20 AM said...

oihhh...sempat lg tu!

Cik Bee on April 21, 2012 at 3:26 PM said...

Aku rasa itu lah cara terbaek. Boikot mall weh

Cik Bee on April 21, 2012 at 3:26 PM said...

Lepas tu nanti bising tak cukup duit kan!!!huahaha

Cik Bee on April 21, 2012 at 3:27 PM said...

sempat sokmo. Tu tak cukup sokmo pitis. Huhu

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez