Sunday, September 4, 2011

Satu Jam Saje

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Sunday, September 04, 2011
Kan aku kata, kalu aku rajin, aku masuk office..
memang aku rajin.. aku pegi jek public bank kota bharu tadi.
wat report pasal duit yang tak kuar time aku withdraw duit last 2 weeks.

terjumpa dengan ms. Nyuk Lian, die kata officer bahagian processing tingal Mr. Lim sorang jek kat atas.
It made me wonder ermmm mana semua orang ni.. setaw aku 2 orang jek patut bercuti.. and aku plan memang nak naek atas bahagian credit processing kejap. kesihan plak tinggal Lim sorang2. dah le aku hand over keje aku kat die ari tuh... tapi, settle report, aku dinasihatkan untuk tidak naek ke atas... kalu tak, memang sah-sah aku kene bekerja.
keh keh keh.. alang-alang nak bercuti, biar laa whole day beb!

Satu jam saje di office dah memadai.. another 1 hour was on the road.. lupe plak, kul 12 memang laa banyak kete, orang kua nak g lunch.huhu

1 Orang Terasa Hati:

anismi on September 4, 2011 at 3:31 PM said...

kalau dah namanya cuti..dok rumah jee..

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez