Wednesday, July 13, 2011

kemana dimana

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Wednesday, July 13, 2011
tuan punye blog kemana perginye?
tuan punye blog duk dimana?

tuan punye blog dah taknak hupdate blog ke?
tuan punye blog dah tak sayang blog ke?

tuan punye blog ni suke amek kesempatan laaaaaa
asal busy sket, mula wat perangai.
asal busy sket, malas laa nak hupdate...

tuan punye blog ni sekalang da start jadi workoholic...
kuar pagi balik malam... dah beberapa minggu eden tak nampak matahari petang. keh keh keh sound so busy eh? tak de laa busy mana pon, busybody saja.... kui kui kui

 u olls..., at my office kan, ada 6 staff  baru dan muda including me.. yang best nye, satu perempuan cinese, satu lelaki chinese, satu perempuan melayu, 3 lelaki melayu.. keh keh keh

~tengok dari jauh saja. tak tercapai nak capai. huhuhu

1 Orang Terasa Hati:

aReLaN on July 13, 2011 at 4:06 PM said...

ptt la syp je.rajin keje.bgus2.smpn duit nk kwen ke??hohoh

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez