Thursday, June 30, 2011

sungguh kah elegan dan terpesona

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Thursday, June 30, 2011
DBV 8901 sudah selamat tiba di rumah pada petang tadi.



Umi dah pesan awal-awal....
lepas ni jangan bawa keta ni lagi... tunggu sembahyang hajat and mandikan die dengan air sembahyang hajat tu dulu... hehehehe..

 saat-saat terakhir DBV 8901 di Hamzar Motor

Niat akif yang nak rasmikan kereta ni tercapai. umi and him went to kedai kereta untuk amek DBV8901 ini. akif la yang drive bawa balik DBV ni...

Akif, Amar and Adam (at the back) rasmi kan DBV 8901





jangan nanti pandai drive tapi tak reti nak bayar instalment sudaaaa... hihihi

1 Orang Terasa Hati:

topan on June 30, 2011 at 11:48 PM said...

wah.... kete baru.... congratez!!!

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez