Tuesday, May 3, 2011

penat terbeli

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Tuesday, May 03, 2011
Alhamdulillah.. Setel sudah urusan di Yayasan Tenaga Nasional (YTN). Da siap lapor diri tamat belajar, sambil wat reunion kecil-kecilan bersama kawan-kawan Uniten yang tuurt sama tajaan YTN... siap kene sound sebab wat bising dalam office orang.. ermmm padan muka, tak sdar diri, wat macam opis sendiri. tapi, they, the fren who came, really cheer my morning up.. terubat rindu kawan-kawan uniten..

masing-masing dah tahu berapa amount hutang belajar dengan YTN. da keluar jek dari bangunan tu, sume muke macam cekodok basi duk pikir nak bayar hutang. atas dahi da ada cop mohor 'penghutang' ermmm nasib badan la. tp tu pon da beruntung sbab just kene bayar 20% dari nilai hutang... Ayooo mana maw korek duit maaa.


Alhamdulillah again, on the way back to rumah kak ina, got a phone call dari one company. Alhadulillah, di offer untuk join dorang. dan, terus say yes... wahahaha. mesti dorang kata aku ni memang desperate nak keje sbab takde nye minta nak minta masa nak pikir ke ape ke kan. So insya Allah la 1st june ni akan lapor diri ke sana... DOakan yang terbaek sumenye...

Terima kaseh kepada cik rara munirah. terkenangkan nye... jasa beliau bagi rumah tumpangan pada saya amat dikenang dan dihargai..... kerana tumpangan itu, saya mampu attended nterview sume bagai... Thankx dear.. tak terbalas jasamu. doaku, moga Allah sentiasa cucuri rahmat dan redhaNya pada mu...

~berfikir: nak follow ayah su balik paka this thursday morning or nak attend barbeque kawan di shah alam this friday night?? ermmmm

3 Orang Terasa Hati:

topan on May 3, 2011 at 7:05 PM said...

wah... congratez!

Cik Bee on May 4, 2011 at 5:57 PM said...

Tq =D

NOOR MUNIRAH on May 9, 2011 at 9:26 AM said...

welkem..mana ada jasa pon...... =P
congrats bhah.......... buat istikharah taw....... =)

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez