Tuesday, April 12, 2011

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Tuesday, April 12, 2011
Alhamdulillah, safely arrived in KL semalam
now im staying at fathin's house.

semalam punye story, mencabar. tade laa mencabar sangat tapi quite la
dengan beg yang beratnye, ku tarik ke terminal bus.
kul 8.00 pagi da tercongok.. bus nye scheduled gerak kul 9.30 pagi...
jenuh tunggu sejam setengah.

keadaan dalam bus quite selesa... tapi sejukkk tak bawa jaket
sampai hentian putra, kene tarik lagi beg. nak g stesen lrt pwtc...
penat n lenguh tangan woo jalan.
and... almost 1 year saya tinggalkan pengangkutan awam ini, saya dah lupe route lrt ke star ke ktm ke monorail ke apebende sume la... nak g bukit jalil, naek kat platform mana ek??? ermmmm


tanye fathin pon 2x5 jek tak ingat.
but alhamdulillah, selamat tibe jugak di bukit jalil..
dan, terus shoot ke kedai makan
hooyeaaaahh!!! saya suka! selepas seharian tak makan nasi..
suka! suka! suka!

pagi ni dah mula nebes..
tapi i rase macam i diva. sekali turun KL, sume angkatan tentera hulubalang aku angkut teman aku pagi ni.
Tq Tq Tq aqim sob fathin... and.. din?? TQ anda semua
jumpa n gather nanti japgi k..

bersiap iron baju n prepare untuk interview...
pheww phewww (NEBES WEH!)

1 Orang Terasa Hati:

aReLaN on April 12, 2011 at 8:45 AM said...

hohoho...gudlark interview.all the best

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez