Friday, February 18, 2011

Sang Burung Hantu Tido di Siang Hari di CC Bandar Muadzam

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Friday, February 18, 2011
Kalu penggemar nescafe+milo bercerita pasal nak tangkap helang kat blog die, this time saya lak nak menggembar-gemburkan pasal jumpe burung hantu yang masuk CC di muadzam shah pada siang hari buta.

alkisah semalam, after having minum petang, saya and kekawan pegi CC untuk setelkan beberapa keje.
masuk-masuk je CC, depan pintu depan ada replika burung.. 

tetibe toke CC tu kata tu burung betul.. yang pekerja die plak dok provoke kitorang g jenguk-jenguk burung hantu tu kata tu plastik punye... konon nye cool, saya dengan belagak nye nak g tengok.. baru sekerat jalan, tetibe replika burung tu bergerak.. menjerit bergegar satu CC tu uolllsss.. baru sedar key suara alicia key da kua.. huk huk huk jatuh maruah i...

@ last, toke kedai tu suh sorang wak (tataw laa pacik tu dari mana tapi orang panggil die wak) bawa kuar burung hantu tuh.. katanye nanti abes bisnes die nt.. he he he he..


Wak tu bawa letak burung hantu tuh kat depan Maybank, depan CC tu.
kalu orang Muadzam or Student Uniten Kampus Muadzam, 
meti taw lokasi ni and CC mana jadi mangsa semalam.. keh keh keh

kawan-kawan saya sedang pulun study specialized taxation... saya sedang pulun berinternet...
ada orang jeles tak puas hati.. kih kih kih
 To Wani Noor Zamri, Nana Jamin, Fathin Rosley, Rara Munirah, Emelia Marlina Mansor , Haqim Khairuddin, P-neh and Natasya Salmi, all the best in ur test petang nanti....

~tak semua Uni ek bole produce partial transcript? kenaapa UIA ada, UNITEN takde ek?
haih~

4 Orang Terasa Hati:

liyanamajid on February 18, 2011 at 7:45 AM said...

ya Allahhh..cute sangat!!! mesti dah desperate nak tido sngt tu.hehehe

Cik Bee on February 18, 2011 at 8:05 AM said...

Lyn...! long time no see, no khabar berita at all... anda ape khabar??
hihihi

lyn, agak-agak laa burung hantu cute. scarry kot bile die da bergerak-gerak.. takut kena cakar.. aumm!

cik yaya on February 18, 2011 at 3:13 PM said...

kalau suami sy senior awk, sy super senior awk lh :p

liyanamajid on February 19, 2011 at 11:56 AM said...

i know i miss u too bibi! suka la baca blog ko..best n kelakar!

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez