Saturday, February 19, 2011

lelaki ni memang camni

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Saturday, February 19, 2011
i sweet
u, lg sweet kalu bg cincin tiffany u...

u, i bg cincik tiffany, korang share 3 ek.. gilir pakai hari lain orang lain.

u, i nak ctiffany 5K
Masya Allah, aku kena ketuk macam ni skali..
ehehhe relax, baru 5K kot. owhh i phone 2K takde masalah plak ek



ishh madu, ni ke laki kite? Allah... nk kena share cincin plak.

owhh so rela laa ni bermadu? nt laa i bgtaw mak..
ishh ishhh madu lagi senang idup i.. tapi make sure im the first. u da la cerewet. nanti senang i nak assign task kat madu-madu, sape basuh baju, sape kemas umah.
da tu, ko watpe? belingkar depan tb?
huh.




u, jangan ponteng kelas hari ni... ada cita-cita nak keje tinggi. beli cincin mahal.
u, tak dapat bg u tiffany kan u, i pegi sekolah pondok je laa.

hah, wat pangai.. malas belaja. nak wat camne, tiffany 5K tu senang je nak dapat...
hah, ye la.. cincin kaki ko....
wuyoooo! cincin kaki da tiffany 5K, cincin jari manis i ni bape poloh riban lak u allocate?! giler arggggg bertuah i

huh, die taktaw.. aku aim laa tiffany 5K tu bagi laa kat die
esok-esok aku tade duit aku p gadai laa cincin tu. tu die taktaw.

huh sebaek i bijak, minta tiffany...yang die plak taktaw, white gold mana ada value nak gadai.
lelaki ni memang camni...

~tq la nur munirah, nurul hafizah shopki,haqim khairuddin dan norfathin rosley kerana menjayakan drama berbabak-babak ni~

3 Orang Terasa Hati:

aReLaN on February 20, 2011 at 12:33 AM said...

hahahah...knp tak filemkan je trus babak2 tu.adoi la.nk bermadu ke???

nurul hafizah mohd shopki on February 20, 2011 at 2:13 AM said...

ahahahaha. benggonggg laaa mu kak ah. mu nak jadi bini no bape? ngahaha. da laa nak amek haqim jd laki kitaa. ahahahaha. bertmbah botak laa mamat tu weh. ahaha. eh. eh. jgn cite kt dia i kutuk dia botak nnti dia angin satu bdn. ;) ehehe

nurul hafizah mohd shopki on February 20, 2011 at 2:17 AM said...

ngahahaha. kak ah nak jadi bini no bape? weh makin botak laaa kalau si haqim tu jadi laki kita wehh. ahaha. eh. eh. jgn cite kat die kite ktuk dia botak tauu. ahahah

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez