Wednesday, January 5, 2011

Don't You dare To Do This! (Amaran keras)

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Wednesday, January 05, 2011
When u attending boring class or maybe having informative presentation by frens at 6.15 pm,


This will happen:

Main enpon canggih. tak kire la main game, or sms-ing or berinternet


If u're creative enaf, boleh laa luahkan bakat terpendam seperti hasil seni seperti di atas.

sesi bergambar di dalam kelas juga sangat menarik.... 
owh, kalu tak tahan sangat, tido je terus. tapi pandai-pandai cover k

makin lama, hasil seni anda makin bertambah

sangat tipu kalu anda mampu menahan dengar bebelan di depan.
owh mata tak tahan sangat takde dah cover-cover... landing terus atas meja

serasa lagi 10 - 15 minit kelas bakal abes, pack barang siap. siap.. 

~amaran keras dah diberi atas tu. pandai-pandai laa ye~

6 Orang Terasa Hati:

Anonymous said...

rindu weyh..rindu sgt nk blek sane.xmo keje.keje xbest!byk org jahat!!huaaaaa(ini mmg nanges betul..like really)..-kak bella

Bijen M. on January 6, 2011 at 3:43 PM said...

Pehh.
6.15 pm.
Siapa tahan?
Banyak lagi tuntutan-tuntutan nafsu yang menggoda.

Cik Bee on January 6, 2011 at 5:55 PM said...

Kak Bella

~Akak!! rindu kamu.... thankx singgah.. eieiei sape wat jahat pada kakak saya tue.. dush sama die!

Cik Bee on January 6, 2011 at 6:05 PM said...

Bijen M

nak wat cane...sem ni kelas banyak petang-petang... otak jam. kih kih kih

Lady Spaniard on January 6, 2011 at 7:51 PM said...

kakak2... adk suka drawing tu! comel! :D

Cik Bee on January 7, 2011 at 10:06 AM said...

Lady Spaniard

Tq....=)comel macam kakak2 juga =D

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez