Sunday, March 28, 2010

im happy to be with you!

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Sunday, March 28, 2010
jadi training auditor pon da xde life..
kalu jd d real auditor, horror okeh!

i have to think twice utk jump to audit world..
eieieie i x bole idup mcam xde life..
setiap hari balik lambat.

kat atas tue adalah antara komen-komen terbaik yang anda akan dengar bile anda bertanyakan tentang
"so, how's ur internship in pwc?"
dan mungkin juga 90% akan menjawab dengan jawapan yang sama..kehkehkeh
tak tipu, sudah terbukti semalam!

after 3 months under 1 roof, after 3 months jarang berjumpa  atau mungkin tak jumpe langsung,
(d last time we met was on 23 jan KOT during intern reception at d office)
 N finally semalam a.k.a sabtu, we all met up again!


susah nye nak gather kan bebudak semua ni!
almaklum la kan, semuanye nak jadi auditor berjaya..
bz ngan kerja masing-masing.
auditor kan xde life..hahahaha

our batchmates quite large tapi tak ramai yang datang.
yang ada ni pon x sampai separuh okey..
tapi tak mengapa.. yang ada ni pon da cukup  happening da ...

ye la, masing-masing client berbeza
memang takkan jumpe la masing-masing.
bile dapat jumpe dan berkumpul macam ni, haduih macam-macam gosip akan timbul!


dapat jumpe, bergosip, makan, gosip lagi, ketawa, gosip lagi,
pastu gelak2 lagi guling-guling macam dalam filem bollywood..
owh owh owh benda lagho memang senang nak wat dan susah nak ditinggalkan. 
kah kah kah

owh
ada surprise birthday presents!
from aizat+haziq and imran...
OMG (intonasi gewdix)
tima kaseh kawan-kawan
walopun birthday da lepas 7 hari, tapi hehehe dapat adiah free, sape taknak kan?!
hahahaha nabihah is nabihah

surprise box kata mereka
memang surprise la... siap ada mainan dengan muka erk
tapi takpe, i akan try main

dapat cd from imran!!
yang ni pon i akan dengar..
moga-moga akan timbul rase insaf dan syukur 
yang lebih mendalam lepas i dengar lagu ni

i love dat surprise box.ianye sungguh cantek 
dengan kaler hijau biru putihnye itu.
look at the red wrapper!!
mereka kata ada makna di sebaliknye
tapi pemberinye pulak kata, die tak sengaja TERpilih dan 
tak TERperasan wrapper merah itu mempunyai 'perkataan' itu

owh saya taktaw.
yang saya taw, saya hepi bertemu anda semua.
my pwc  internship batchmates sangat best
saya akan merindui anda semua
wink wink

2 Orang Terasa Hati:

hikayat aku dan mereka on March 28, 2010 at 4:09 PM said...

yup2.. i'm happy toooo....
btw.. ni nur if u r wondering.. hehhe...

Cik Bee on March 29, 2010 at 10:41 AM said...

hye nur (tetibe) hehehe....

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez