Sunday, October 18, 2009

stop karang flower-flower sentences ok!

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Sunday, October 18, 2009
blogger joegrimjow wat n3 yg macam ni
saya plak telah cedok idea die
diedit, diolah semula mengikut pengalaman saya sendiri =D

oleh itu, ada laa n3 ini! ho ho ho

memang ditakdirkan antara lelaki dan perempuan, tarikan seperti magnet
sama-sama tertarik, awww!

mula-mula berkawan
pastu kawan baik
then teman tapi mesra
pastu???? ngeeee



tapi,
sedar atau tidak
perhatian terlebeh yang diberi oleh lelaki terhadap perempuan
membuatkan kaum hawa mudah hanyut...

bukan hanyut ape
tapi, da memang sikap dan cirinye wanita ni
punye hati yang lembut, romantik dan puitis
n sedit perasan terkadang opppsss

yer la...
bayang kan,
kalu da setiap hari msg n call
pagi petang malam dan pagi balik
tak ke akan tercuit jugak hati lama-lama tue...
haishhhhh

hai! wat per tu? bz?

salam.. morning! da brekfast? da luch? da dinner?

eh, td awak nampak mcam tak sehat. teruk ke demam? da makan ubat?
jangan lupa makan n then makan ubat n rest taw


gud luck quiz esok. all d best presentation nanti

i nak study malam ni sampai pg.. tman bole?


ahahahha
(aku malu sendiri!)
u all pnah dapat msg or memberi msg sebegini kepada sahabat lain jantina nye?

tak salah...
memang tak salah
tapi if hari-hari dapat msg yang lagu ni,
akan watkan kite terperasans sesorang
wah! concern sumgoh die pada kite yerk. huhuhu

adoi!!! klu hari-hari camni, tak ke hanyut kite nie....
ish ish ish
yang dari benci bole suke
dari suke boleh centa opppssss

kalu kawan kite da tersedia ada pasangan,
kite ni jadi pemusnah rumah tangga orang (hobi ku dan fizah dou kala =p)
ke nak bermadu cik fizah?? ahahaha

hati wanita itu macam kerak nasi
hati wanita itu lembut
sangat mudah untuk dilenturkan...
sangat senang untuk terbuai

buat kawan lelaki
cukup lah sekadar mengambil tahu serba sedikit
tentang dirinya
tentang harinya

terlebey nanti,
sendiri cari pasal
nanti ingat awak suke die plak..
ermm tak pasal,
dari aman damai nnti timbul masalah lain plak

ok da abes... hahahaha
sebab da takde idea da ni..
help! help! tulon! tulon! pacau!!
sori la, memalam gini merepek terebeh had!

otak da sengal sebab esok da nak start
berjuang pulang ke uniten muazam tersayang!

la la la la

~nak dngar lagu lucky by jason mraz~

2 Orang Terasa Hati:

UnGu VioLet on October 19, 2009 at 4:46 PM said...

heheh.. biasa2.. tue namanya kite di ambang cintan cintun gitu!! hehe

misz A.C.C.A on October 24, 2009 at 12:40 PM said...

owh.. hehehehe
ttapi, ada jugak yang bertahun duk main gtu, tp end-up ngn orang lain..
huh, kan namanye buang masa, tnaga dan wang jek

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez