Friday, July 17, 2009

bagai nak meletup otak dan patah hati

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Friday, July 17, 2009
hari ni akan ke hulu langat, untuk camp Halaqah a.k.a usrah...

persiapan utk program halaqah adik-adik baru nanti....

tapi, my heart not totally nak pg...
nak tarik diri, kesian plak, dah last minute..
lagi pon, teringat kata-kata mantan presiden ppi ku..
Allah bagi peluang kite wat kerja dakwah, bukan semua orang yang akan dapat..
ini kerja yang dapat pahala, bile lagi mampu kite nak berjuang...

betul laa tue...
mohon Allah permudah kan urusan, suci kan hati ku...
amiin...

sebab xder sangat hati nak pergi, kerja berlambak giler

tutorial taxation topic 1, t0pic 2
belum go through soalan-soalan deloitte tax eco challenge

tutorial audit topic 1, topic 2, topic 3, and topic 4
(sedikit lucky sebab kena submit 3rd august, next 3 weeks)
belum go through soalan audit project paper lagi.....

tutorial advance management accounting topic 1 +
tutorial yang nak kena submit on dis monday morning (sempat ker?!)

revision advanced accounting 2 untuk topic 1, class discussion question 2 and
topic 2, class discussion question 1 hingga 4

project paper malaysia economy
(aku tataw knape nak kna blaja dis subject! dan sangat tak suke nak attend kelas ni)
next 2 weeks dah nak kena present dat project
group project belum touch aper2 lagi...
nanti nak kena cari malaysia agriculture agency laa plak!
nak kena g interview lagi, adoi!

project paper Advanced Accounting Information System
group project Advanced Accounting Information System
bile masa nak pilih company.
bile masa nak g interview...

persiapan untuk program Audit Lecture Series belum touch lagi...
baru rangka plan..
makanan belum confirmkan dengan caterer
belum lagi contact Pn Hayati, technical director from IIAM (Institute of Internal Auditors Malaysia) untuk confirmkan speaker and profile IIAM+ profile speakers
(mampus aku kalu haziq taw)

SIFE lagi...
banyak sangat dugaan untuk nak wat program...
proposal kena reject dengan uniten...
pihak Felda dah call ask bout d program
n dapat info, hep da x mo terima proposal sebab takut t ada student wat program in ramadhan..
bengang gler! alasan ntah per2

cuba bayang kan....
banyak lagi esemen yang belum dapat..

next week may be ada quiz advanced accounting

5th august da ada mid test audit
and
in d same week ada quiz advanced management accounting, topic 2...

serabut tul!


so, pergi usrah kat hulu langat nanti dengan hati yang tak tenang...

harapan ku : moga Allah permudah kan semua urusan
moga Allah tenangkan jiwaku dan jiwa-jiwa keluarga serta sahabat handai yang lain.
moga Allah cekalkan hati ku di hulu langat nanti

5 Orang Terasa Hati:

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ on July 17, 2009 at 12:51 PM said...

caiyok!!!

little e=two on July 17, 2009 at 1:14 PM said...

bz betul cik kak sorang nie

zeozir on July 18, 2009 at 1:10 AM said...

gosh, you really busy though! Im so lucky x de benda2 alah camtu....aku ngah cuti mmg x de la keja lagi...ahaha

anyway best of luck, I know you can do it girl!

DilOt on July 18, 2009 at 7:25 AM said...

buatla perkare yg kite rase tak terbeban...

byk gler esemen acca... tu utk disweek je ke..

misz A.C.C.A on July 20, 2009 at 9:41 PM said...

kerja yang diberi,ada yang deadline nye 2 bulan lagi..
tapi ada jugak yang perlu disetelkan by dis week..

alhamdulillah, sebahagian kerja dah setel..
tapi masih BANYAK lagi yang terbengkalai..

dan hari ni, tambah lagi satu asemen.. hehehe
adat belajar..

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez