Sunday, June 28, 2009

ho ho ho

Cerita Hati Cik Bee Dicoret Pada Sunday, June 28, 2009
wah.... lama kan tak ku coretkan sesuatu di blog ni...
ada kah anda di sana rindu nak bace new n3 dari ku???
kalu ada yang sudi merindu, trima kasih, grasias,arigato, syukran.. =)

tak sempat ku meluangkan masa untuk mencoretkan rahsia hati ku sepanjang seminggu ni..
mungkin kekekringan idea..owh, aku sudah lupa bgaimana nak hupdate blog nie =D
tapi, blog2 kalian masih sempat ku kunjungi...

since i akan balik ke kampus on dis coming 4th of july, HARUS lah saya melunaskan impian dan keinginan serta kehendak hati di rumah...

saya perlu guna masa sebaik mungkin di rumah...
gaduh se habes baik dengan adik-adik..
berpoya bershoping se habes baek dengan umi, adik-adik n kezenku.

perlu makan se habes-habesnye... yer, kite HARUS menikmati hidangan di rumah..
nanti kat kampus, x merasa laaa nikmat mknan macam ni...

dan, saya juga telah khatam 25 episod boys over flower...!!!
sebelum ni, pernah kutonton di channel 303 dan juga melalui mysoju...
tapi, ada banyak laa episod yang skip.. sebab tengok pun, da di pertengahan cter..
n, harap maklum laa kan, kalu tngok kat mysoju, 4 sure lembab gler dan saya bukan laa seorang penyabar!

oleh itu, pada hari khamis bersamaan 18 jun 2009...(dah diperbetulkan tarikh nye)
sedang ku berlipur lara bersama farhani di bandar kota bharu,
ku ternampak dvd boys over flower..
ape lagi, terus kurembat dan membuat pembayaran..

adus!! budget nk beli wages and sandles baru terpaksa dikuburkan....
almaklum, box cd /dvd korean series bukan nye murah sepoloh hinggit doploh hinggit kan...

dan, dalam masa 2 hari,bermula hari sabtu
aku telah berjaya menonton kesemua 25 episod!

dan, ku juga telah berimaginasi
alangkah bestnye ada pakwe seperti So Yi Jung yang cute..
or mungkin sepeti Goo Joon Pyo yang bodoh sombong tapi sebenarnye loving gler
atau mungkin seperti Yoon Ji Hoo yang sangat protector, gentle dan nice
dan mungkin jugak best kalu pakwe ku seperti Song Woo Bin yang macho dan penuh karisma!

dan yang pasti mamat-mamat ganteng ini sumer nye kaya raya..ho ho ho
best best best
okey, ni berangan!!!
ho ho ho

layan laa cter ni..
dan pasti anda akan berkhayal...
scenes banyak yang menarik.. cantek, x tipu!
dan akan jd excited sbab bnyak gler kreta-kreta mewah ditonjolkan dalam drama ni..
penuh bergaya bile plak mat korea ensem yg drive...hikhikhik

hajat dan impian ku nak beli cd boys over flower akhirnye tercapai..
agknye, nanti pe plak cd box yang menarik yang akan ku terjah di kdai2 cd berhampiran yerk

8 Orang Terasa Hati:

little e=two on June 29, 2009 at 1:48 PM said...

haha, bihah! nak pinjam la camni :p

Anonymous said...

eh, kak ah beli cd tue 18 julai 2009???
urm..pelik nie..
ke kakak salah baca????
urm...

misz A.C.C.A on June 29, 2009 at 8:47 PM said...

ezza : boleh boleh... kna charge ni..sewa ek..sehari rm 5..nak tak?? hikhikhik

kakak: okey, salah date.. ka ah da betulkan dah..ehehehe

Farhana on June 29, 2009 at 8:57 PM said...

Amboi3.. Kate orang.. De pun ape kurangnye hebat gak mngkhatamkan cite korea.. Wawawa.. =p

misz A.C.C.A on June 29, 2009 at 9:00 PM said...

kak farhana : haishhhhh... xtvt sbelum mula sem baru..
nanti nk blaja tgok tamil laa mcam orang tue... hikhikhik

little e=two on June 29, 2009 at 9:55 PM said...

eeeeeeee, ngah kwn pun berkira. sekeh karang!

misz A.C.C.A on June 30, 2009 at 7:36 AM said...

ezza :sbab hari-hari dok guna kalkulator, kna laaa berkire-kire..hahahaha
nnt biha bawa g mzam, bha gtaw wzza k... (da insaf dah, nk jd baik dah)

little e=two on June 30, 2009 at 11:24 AM said...

kene bwk jugak, tak kira!
nnt esk nk blk eza msg bihah
hahah ;p

 

Cerita Hati Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez